ROSU HAPSI SRBE, VUČE IH PO PODU KAO STOKU, PREBIJA I VEZUJE! Neviđene mere BRUTALNOSTI na Kosovu
Hapšenje na Kosovu, Foto: Printscreen

UŽASNO!

ROSU HAPSI SRBE, VUČE IH PO PODU KAO STOKU, PREBIJA I VEZUJE! Neviđene mere BRUTALNOSTI na Kosovu

Ovo nije nigde viđeno...

Objavljeno:

Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić naglasio je da Priština, u okviru navodne akcije borbe protiv korupcije, osumnjičenim Albancima šalje pozive da se jave na razgovor u policiju, dok Srbe i Bošnjake "prebijaju, vezuju i odvode kao stoku".

"Srbe i Bošnjake prebijaju, vezuju i odvode kao stoku, dok Priština u okviru navodne akcije borbe protiv korupcije osumnjičenim Albancima šalje pozive da se jave na razgovor u policiju", naveo je Đurić na svom nalogu na Tviteru povodom uprada jedinica ROSU na sever KiM.

Djurić je rekao da su jedinice ROSU jutros upale na sever KiM na teritoriju sve četiri opštine sa ciljem za zastraše Srbe i izazovu paniku.

"To su učinili uz saglasnost dela međunarodne zajednice i veliku sramotu Kvinte, iako smo danima upozoravali da se priprema ovakav scenario i masovna hapšenja Srba. Država Srbija je pozivala da se spreči ovakav scenario zato što ovo predstavlja igranje mirom na teritoriji naše južne pokrajine", kazao je Đurić.

On je ukazao da je velika sramota što nema reakcije Kvinte, upozorivši da sada imamo dramatičnu situaciju.

U jutrošnjoj akciji specijalnih jedinica kosovske policije, koja je i dalje u toku, uhapšena su 23 pripadnika srpske i bošnjačke nacionalnosti, sa izgovorom borbe protiv kriminala i korupcije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.