VUČIĆ JE POSLAO IZVEŠTAJ O KOSOVU U SKUPŠTINU! Pažljivo pročitajte šta je PREDSEDNIK napisao na preko 100 strana
Aleksandar Vučić o Kosovu, Foto: Tanjug/ Dimitrije Goll

KONAČNO!

VUČIĆ JE POSLAO IZVEŠTAJ O KOSOVU U SKUPŠTINU! Pažljivo pročitajte šta je PREDSEDNIK napisao na preko 100 strana

Predsednik Srbije poslao izveštaj o čemu će diskutovati s poslanicima u parlamentu

Objavljeno:

U Skupštinu Srbije stigao je izveštaj o Kosovu i Metohiji koji će u ponedeljak, 27. maja, poslanicima predstaviti predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Izveštaj je u Parlament prosledila Kancelarija Vlade Srbije za Kosovu i Metohiju.

Gostujući u Dnevniku RTS-a, direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić rekao je da izveštaj o Kosovu i Metohiji, između ostalog, sadrži detalje o 149 projekata podrške Srbima na KiM, kao i procesu dijaloga sa Prištinom.

„To je obiman izveštaj i sadrži detalje o 149 projekata izgradnje, obnove i podrške Srbima u srpskim sredinama širom Kosova i Metohije. Govoriće se i o procesu dijaloga sa Prištinom i o tome kako je Priština i na koji način opstruisala razgovore sa Beogradom i koliko je za Srbiju važno da se sa ovim problemom uhvati u koštac na jedan ozbiljan način“, naveo je direktor Kancelarije za KiM.

On je dodao da je Skupština Srbije pravo mesto za razgovore o Kosovu i Metohiji i da će predsednik Vućić na sutrašnjem sastanku izneti detaljnu sliku stanja u južnoj srpskoj pokrajini.

„Ovo je prvi sastanak sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije nakon pobede Srpske liste. Sada nema spavanja, već treba da se radi u interesu građana u sve četiri opštine na severu. Ozbiljno će se razgovarati, a predsednik Vučić će da iznese detaljnu sliku stanja na KiM“, istakao je Đurić.

Ceo izveštaj na svom Tviter nalogu objavila je Gordana Čomić pa pročitajte:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.