IPAK TREBA OTVORITI JAVNI WC NA VAŠIM GROBOVIMA! Sergej Trifunović na pasja kola izvređao naprednjaka Martinovića!
Aleksandar Martinović i Sergej Trifunović, Foto: Fonet

brutalno

IPAK TREBA OTVORITI JAVNI WC NA VAŠIM GROBOVIMA! Sergej Trifunović na pasja kola izvređao naprednjaka Martinovića!

Trifunović je u svom stilu odgovorio Martinoviću na uvrede!

Objavljeno:

Skupština Srbije usvojila je više međunarodnih i finansijskih ugovora i zakona među kojima su i izmene Krivičnog zakonika, kojima se uvodi doživotna kazna zatvora za silovatelje i ubice dece i trudnica bez uslovnog otpusta.

Glasanje je sa skupštinske galerije pratio osnivač fondacije Igor Jurić koji je i pokrenuo inicijativu za izmenu zakona posle svirepog ubistva maloletne ćerke Tijane. Njegovo prisustvo poslanici su propatili aplauzom. Jurićevu inicijativu za donošenje takozvanog Tijaninog zakona podržalo je i 160.000 građana.

Glasanju nije prisustvovao deo opozicije koji bojkotuje rad parlamenta. Za "Tijanin zakon“ glasali su osim poslanika vladajuće većine i Đorđe Vukadinović iz opozicione poslaničke grupe „Pokret za Spas Srbije – Nova Srbija“, dvoje poslanika Lige socijldemokrata Vojvodine, nezavisni poslanik Miladin Ševarlić i poslanici radikala.

Na sednici Vladimir Orlić izneo je činjenicu da opozicione lidere ne zanima Aleksin zakon, a sa tim se složio i šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović.

- Baš njih briga i za bebu koja je nastradala u helikopteru koji se srušio, baš ih briga i za Tijanu Jurić, i za malog Aleksu i za malu Zoju i za bilo koga u Srbiji. To su licemeri i lažovi, a ovim činom su pokazali da im ništa nije sveto, rekao je Martinović za medije.

Lider PSG-a, Sergej Trifunović je na Tviteru rešio da se oglasi povodom uvreda koje je shvatio "lično".

- Dežurni šišmiš izgovara mrtav ladan pljujući opoziciju:.. "Baš njih briga za Aleksin zakon..”??? Mislim da bi ipak trebalo otvoriti javni wc na vašim grobovima, napisao je glumac na Tviteru.

Podsećamo, Jurić je rekao da je zadovoljan donetim izmenama, ali da ga čudi što za zakon nisu glasali poslanici opozicije, a posebno Dveri i Boško Obradović koji su svojevremeno došli kompletno da podrže svojim potpisom inicijativu za izmenu zakona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.