VESELJI POSLAO ZASTRAŠUJUĆU PORUKU ZA SRBE! Iz SEVERNOG DELA KOSOVSKE MITROVICE najstrašnije je sve izvređao
Kadri Veselji, Foto: Fejsbuk / Kadri Veseli

PODIVLJAO!

VESELJI POSLAO ZASTRAŠUJUĆU PORUKU ZA SRBE! Iz SEVERNOG DELA KOSOVSKE MITROVICE najstrašnije je sve izvređao

On je napisao da je rekao da sada moraju da se povećaju investicije u ovom delu, u rekonstrukciju stambenih objekata, u poboljšanje infrastrukture radi poboljšanja života stanovnika ove opštine, posebno Albanaca

Objavljeno: 09:26h

Lider DPK-a i predsednik skupštine privremenih institucija u Prištini Kadri Veselji objavio je na svom Tviter nalogu informaciju i fotografije sa sastanka za koji navodi da je održao u severnom delu Kosovske Mitrovice.

On je napisao da je rekao da sada moraju da se povećaju investicije u ovom delu, u rekonstrukciju stambenih objekata, u poboljšanje infrastrukture radi poboljšanja života stanovnika ove opštine, posebno Albanaca.

List "Alo" takođe je objavio informaciju da je Veselji bio u severnoj Mitrovici. List piše da je tajnom sastanku prisustvovalo nekoliko desetina viđenijih aktivista Demokratske partije Kosova koji žive u srpskim sredinama u severnom delu Kosovske Mitrovice.

"Alo" navodi i da je sastanak održan u Bošnjačkoj mahali, koja se inače nalazi odmah pored mosta koji vezuje južni i severni deo grada.

"Alo" prenosi, pozivajući se na neimenovani izvor iz bezbednosne službe sa KIM, i da je Veselji na sastanku okupljenim Albancima poručio da izdrže još malo i sačekaju.

"Još malo i sve će ovo i formalno biti naše. Ostanite jaki, izdržite još malo i čekajte. Radite sve kako sam vam rekao. Do tada, mi ćemo ulagati novac u vaše puteve, škole, bolnice, otvaraćemo nova radna mesta za vas, gradićemo u svim mestima gde vi živite", kazao je on.

Veselji je prošle godine u septembru takođe bio u Kosovskoj Mitrovici, ali u južnom delu grada gde je tada poručio da je Mitrovica "srce Kosova" i "da će je odbraniti".

BONUS VIDEO:

UHAPŠENE DVE OSOBE U BEOGRADU: Mahinacijama oštetili Beogradsku poslovnu školu za više od 2,2 miliona dinara

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.