JOŠ JEDNA VELIKA ZEMLJA POVLAČI PRIZNANJE KOSOVA?! Ovo je ŠAMARČINA lažnoj državi!
Ivica Dačić, Foto: MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA SRBIJE/ OGNJEN STEVANOVIC

AHA, ETO IM!

JOŠ JEDNA VELIKA ZEMLJA POVLAČI PRIZNANJE KOSOVA?! Ovo je ŠAMARČINA lažnoj državi!

U razgovorima je izražena obostrana spremnost za obnovu tradicionalno prijateljskih odnosa dve zemlje koji datiraju još iz vremena bliske saradnje u okviru Pokreta nesvrstanih zemalja

Objavljeno:

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić boravio je u Federalnoj Republici Somaliji, prenose beogradski mediji.

Šef srpske diplomatije u Mogadišu imao je bilateralne razgovore sa predsednikom Somalije Mohamed Abdulahi Mohamed Farmađom, predsednikom Vlade Somalije i ministrom inostranih poslova Somalije.

U razgovorima je izražena obostrana spremnost za obnovu tradicionalno prijateljskih odnosa dve zemlje koji datiraju još iz vremena bliske saradnje u okviru Pokreta nesvrstanih zemalja, saopštio je MIP.

Predsednik Somalije je istakao da njegova zemlja ne podržava separatizam i jednostrane poteze koja podrivaju međunarodno pravo i međunarodni poredak.

Naglasio je da će Somalija preispitati i ukinuti sve odluke tranzicione vlade iz 2010. godine, koje nemaju legitimitet, uključujući odluku o priznanju jednostrane poglašene nezavisnosti Kosova.

Podsećamo, priznanje Kosova je povuklo 13 zemalja: Sao Tome i Principe, Surinam, Gvineja Bisao, Burundi, Liberija, Papua Nova Gvineja, Lesoto, Dominika, Grenada, Komori, Solomonova ostrva, Madagaskar i Palau.

BONUS VIDEO:

GROM OBORIO DRVO TIK ISPRED AUTA! Naleteli na stablo, ali su shvatili šta je gore moglo da se desi! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.