ŽAO MI JE ŠTO SAM VAM UNAPRED REKAO HVALA: Tijanin TATA uputio snažnu poruku POSLANIKU DS!
Radoslavu Milojičiću Kena i Igor Jurić, Foto: Espreso.co.rs, Nebojša Mandić

obećanje ludom radovanje

ŽAO MI JE ŠTO SAM VAM UNAPRED REKAO HVALA: Tijanin TATA uputio snažnu poruku POSLANIKU DS!

Milojičić je javno obećao da će prekinuti bojkot parlamenta i glasati za Tijanin zakon

Objavljeno:

Igor Jurić, osnivač fondacije "Tijana Jurić", uputio je putem društvenih mreža poruku poslaniku DS Radoslavu Milojičiću Keni zbog prekršenog obećanja da će glasati za "Tijanin zakon" zbog svoje i druge dece.

Podsetimo, Milojičić je javno obećao da će prekinuti bojkot parlamenta i glasati za Tijanin zakon, ali je dan uoči glasanja, prekršio dato obećanje.

- Žao mi je što sam vam unapred rekao hvala. Još jedna ste potvrda da najvećem broju političara u Srbiji jednostavno ne možeš verovati. Vašoj porodici gospodine Kena želim sve najbolje - napisao je Igor Jurić.

Međutim, Kena je odgovorio putem Fejsbuka i izvinio se Juriću rečima:

- Poštovanje gospodine i izvinjenje što nisam glasao, ali ovo mora stati i sa onima koji ovo rade političkim protivnicima na žalost nema debate, a da ne govorimo o zakonima koje su provukli uz ovaj jako važan zakon i time opet obesmislili sve, jos jednom postovanje i izvinjenje - napisao je Kena.

foto: Printscreen/facebook

Podsećmo, Kena je nedavno na Twiteru napisao kako će svakao izaći na sednicu parlamenta kako bi glasao za Tijanin zakon.

Kenino obećanje
Kenino obećanje foto: Printscreen / Twiter

Nakon toga je izjavio da podržava uvođenje doživotne kazne zatvora za siledžije i ubice dece i trudnica, ali da ipak neće ući u skupštinsku salu da glasa za to, jer sa Srpskom naprednom strankom nije moguć dijalog, o čemu govori i prebijanje odbornika DS iz Knjaževca Dalibora Stanojevića.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.