MIŠA VACIĆ UŠAO U VLAST! Bivši SOCIJALISTI priklonili se SRPSKOJ DESNICI (FOTO)
Miša Vacić u Vranju, Foto: Fejsbuk / SD

U VRANJE NEMA LAGANJE

MIŠA VACIĆ UŠAO U VLAST! Bivši SOCIJALISTI priklonili se SRPSKOJ DESNICI (FOTO)

Srpska desnica i zvanično je, po prvi put postala deo vlasti u nekoj opštini

Objavljeno: 21.05.2019. 09:48h
  • 1

Grupa građana "Jedinstveni za Vranje", potpisivanjem sporazuma, postala je 22. organizacija koja je pristupila Srpskoj desnici.

Sporazum su u Vranju 20.maja 2019.godine, potpisali Miša Vacić, predsednik Srpske desnice i Borivoje Antić, predsednik "Jedinstvenih za Vranje".

- Ovim činom Srpska desnica je zvanično postala vlast u Vranju. Od danas imamo svoja dva odbornika u Skupštini grada Vranje. Sa velikim zadovoljstvom ističem da je Vranje prvi grad u kome imamo učešće u vlasti - rekao je predsednik Srpske desnice Miša Vacić.

“Jedinstveni za Vranje” su i do sad bili deo vlasti, ali u okviru liste SPS-a.
U okviru sporazuma je dogovoreno da celokupno članstvo pređe u Srpsku desnicu, a pored gradskih odbornika Nikole Jovića i Borivoja Antića, pristupnice Srpske desnice potpisali su i drugi funkcioneri Grupe građana “Jedinstveni za Vranje”.

foto: Fejsbuk / SD

Sporazumom je definisano da Borivoje Antić bude predsednik odbora Srpske desnice u Vranju, dok će Darko Filipović biti koordinator Srpske desnice za Pčinjski okrug.

Današnjem potpisivanju sporazuma prisustvovali su i Aleksandar Zdravković, generalni sekretar Srpske desnice, i Branislav Puhalo, predsednik Saveta za bezbednost.

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media