KENA IPAK NEĆE GLASATI ZA TIJANIN ZAKON: Žao mi je što je SRPSKO društvo TOLIKO PODELJENO
Predomislio se: Radoslav Milojičić Kena, Foto: Nebojša Mandić

preokret

KENA IPAK NEĆE GLASATI ZA TIJANIN ZAKON: Žao mi je što je SRPSKO društvo TOLIKO PODELJENO

To ne donosi dobro pre svega građanima Srbije

Objavljeno:

Poslanik Demokratske stranke Radoslav Milojičić Kena izjavio je da podržava uvođenje doživotne kazne zatvora za silovatelje i ubice dece i trudnica, ali da ipak neće ući u skupštinsku salu da glasa za to, jer sa Srpskom naprednom strankom nije moguć dijalog, o čemu govori i prebijanje odbornika DS iz Knjaževca Dalibora Stanojevića.

"Moram da se izvinim porodici Jurić (inicijatorima uvođnja doživotne kazne zatvora) i svima koji su izgubili nekog dragog, ali ne mogu da ispunim svoje obećanje i glasam za 'Tijanin zakon'. Za to sam da kaznena politika mora da bude pooštrena, ali lice mog prijatelja iz Knjaževca koji je pretučen na sednici Skupštine opštine od strane predsednika opštine Knjaževac govori da dijaloga sa vlastima i SNS nema", rekao je Milojičić.

On je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao da SNS na takav način već sedam godina rukovodi Srbijom i da lice Dalibora Stanojevića nije prvo krvavo lice pripadnika DS-a.

"Žao mi je što je srpsko društvo duboko podeljeno. To ne donosi dobro pre svega građanima Srbije, ali za to je odgovoran jedna čovek i jedna stranka koji ponižava svakog čoveka koji drugačije misli i govori", dodao je Milojičić.

On je kazao i da je potrebna rasprava o svim važnim temama u parlamentu, ali da zbog poteza SNS opozicija nema načina da sa njima raspravlja.

"Oni ne žele da razgovaraju već da tuku i maltretiraju sve koji drugačije misle i to ne doprinosi demokratiji", istakao je Milojičić.

On je apelovao na SNS da uhapsi i smeni predsednika opštine Knjaževac Milana Đokića i procesuira ljude koji su zajedno sa njim pretili prebijenom odborniku DS iz Knjaževca.

Upitan o sednici parlamenta o Kosovu i Metohiji, on je kazao da je u toku sednica poslaničkog kluba i da će javnost biti obaveštena o potezima DS.

BONUS VIDEO:

OVAKO IZGLEDA ADVOKATSKA KANCELARIJA KOJA JE NOĆAS GORELA (KURIR TV

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.