SINIŠA MALI OTKRIO PRAVU ISTINU O DOKTORATU: Na meti TVITER PROFESORA već pet godina!
Odgovorio na napade: Siniša Mali, Foto: Ministarstvo finansija Srbije

ODGONETKA

SINIŠA MALI OTKRIO PRAVU ISTINU O DOKTORATU: Na meti TVITER PROFESORA već pet godina!

Ministar finansija Srbije Siniša Mali izrazio je nadu da je posle izveštaja Beogradskog univerziteta stavljena tačka na osporavanje njegovog doktorata.

Objavljeno:

Siniša Mali je rekao da se iskreno nada da je ta priča završena, "s obzirom na to da traje već pet godina i da su njegov rad ocenjivale čak tri komisije".

"Ono što me najviše boli jeste to što se eminentnim stručnjacima i uglednim profesorima koji su ocenjivali moj rad i studiozno ga ocenjivali manje veruje nego nekom ''tviter profesoru'' koji se bavi mnome svakodnevno već pet godina. Ja sam taj rad pisao pune tri godine, primenjujući i teorijsko i praktično znanje koje sam stekao u dotadašanjem akademskom i poslovnom životu", rekao je Mali.

On je podsetio da se baš u trenutku kada je došao na političku funkciju pojavio neki, do tada potpuno anonimni pojedinac, koji napiše tekst za internet portal i na taj način privuče pažnju javnosti.

"I zato tvrdim - ovo nije nikakva akademska borba, ovo je čista politika. Zbog ulaska u politiku su pokušali da mi ospore doktorat", naglasio je Mali.

BONUS VIDEO:

SVI SABORNO U BIBLIOTEKU KOD MILUTINA: U kultnom kragujevačkom restoranu održana najposećenija akcija davanja krvi u Srbiji (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.