DA LI SU TROJICA SRBA ZAISTA SILOVALI ALBANKU? Otkrivamo PRAVU ISTINU o fotografiji koja je zapalila BALKAN
Fljora Brovina pokazuje sliku, Foto: Prentscren

ŠTA SE KRIJE?

DA LI SU TROJICA SRBA ZAISTA SILOVALI ALBANKU? Otkrivamo PRAVU ISTINU o fotografiji koja je zapalila BALKAN

Sve je jasno...

Objavljeno:

Fotografija na kojoj navodno Srbin siluje Albanku kao detonacija atomske bombe odjeknula je Balkanom, ali i svetom. Ipak albanski snovi o prikazivanju srpskih vojnika kao silovatelja nisu dugo trajali jer je fotografija brzo raskrinkana i otkrivena njena pozadina.

Espreso.co.rs vam otkriva pravu istinu o spornoj fotografiji koju je poslanica vladajućeg DPK Fljora Brovina pokazala u prištinskom parlamentu.

Prištinski sajt Telegrafi objavio je vest po kojoj sporna fotografija uopšte nije napravljena na Kosovu već u Iraku i tu vest su preneli svi mediji i ugasili snove Albanaca iz Prištine.

To se lako može proveriti najobičnijom pretragom na Guglu i odmah pošto se ubaci sporna fotografija u pretraživač izađe original iz Iraka.

Ali ova fotografija naime nije bila deo američke propagande kojom su Amerikanci hteli da opravdaju rat u Iraku. Već je bila deo iračke ratne propagande kojom su hreli da optuže Marince za seksualno iživljavanje nad Iračankama i objavljena je 2004. godine. Verovali ili ne.

foto: Prentscren

Podsetimo, Brovina, poslanica vladajućeg DPK Kadrija Veseljija, je na plenaroj sednici skupštine u Prištini u vreme rasprave o nacrtu rezolucije o osudi genocida koji su navodno počinili pripadnici srpskih snaga i inicijativi za formiranje "tribunala za Srbe", rekla da su članovi porodice te Albanke bili prisiljeni da gledaju akt silovanja.

Tvrdila je i da je fotografija pronađena na filmu u fotoaparatu jednog pripadnika spskih snaga.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.