ISPLIVALA STROGO ČUVANA TAJNA IZ 1999. GODINE: Klinton slao UBICE NA KOSOVO! Borili su se na strani OVK protiv SRBA
Bil Klinton, Foto: Printscreen / Youtube

O KRVOPROLIĆU 90ih

ISPLIVALA STROGO ČUVANA TAJNA IZ 1999. GODINE: Klinton slao UBICE NA KOSOVO! Borili su se na strani OVK protiv SRBA

Američki ekspert objašanjava da su funkcioneri Stejt departmenta direktno upravljali svojim specijalcima i tako vukli konce i kontrolisali situaciju na Kosovu i Balkanu

Objavljeno:

Bivši američki predsednik Bil Klinton imao je 1998. i 1999. godine najmanje 400 svojih ubica, vojnih specijalaca na Kosovu koji su se borili na strani terorističke OVK, prenose beogradski mediji.

Atlantska brigada

Ovo tvrdi američki politikolog Fil Batler, koji kaže da ima mnogo dokaza da je Vašington logistički i finansijski pomogao šiptarskim teroristima na Kosovu, iako američka administracija i danas negira svoju direktnu umešanost. Batler dodaje i da je ovaj model "pomoći" potom preslikan i u Ukrajini, Libiji, Siriji...

Američki ekspert objašanjava da su funkcioneri Stejt departmenta direktno upravljali svojim specijalcima i tako vukli konce i kontrolisali situaciju na Kosovu i Balkanu.

- Pouzdano znamo da su kod nas tajno obučeni pobunjenici odigrali ključnu ulogu u fragmentiranju regije preko organizacije poznate kao Atlantska brigada, koja se borila u ratu na Kosovu na strani tzv. Oslobodilačke vojske Kosova (OVK). Ta brigada brojala je oko 400 naoružanih boraca ... Pronašao sam podatke o Francuzu koji je trenirao Atlantsku brigadu, a to što se desilo na Kosovu i te kako podseća kasnije na Ukrajinu, Libiju i Siriju. Vidite "obrasce" koji nas vode do istine. Stravična stratišta legitimne države Jugoslavije služila su za ulaganje u podelu preostalih komada zemlje uz pomoć američkih predsednika, britanskih gospodara i nemačkih industrijalaca. Takozvana Atlantska brigada delovala je u raznim posredničkim ratovima na Balkanu, a važni pripadnici su joj bili smrtonosne ubice iz inostranstva. Američki funkcioneri u vrhu su ih dobro poznavali i upravljajući njima vukli su konce i na Kosovu i širom Balkana - ističe Batler.

Prema njegovim rečima, Jugoslavija je postala prototip i primer za delovanje u Avganistanu i Iraku i na drugim kriznim žarištima.

- Imena Medelin Olbrajt, Havijer Solane, generala Veslija Klarka i drugih i dalje se spominju. U bivšoj Jugoslaviji oni su prijatelji ključnih igrača u vladama i doslovno su sve isplanirali i pretvorili narode i zemlje u investicioni "eldorado." Priča o genocidu u ime demokratije je prestrašna - podvlači Batler.

General Vladimir Lazarević, komentarišući tvrdnje američkog stručnjaka, kaže da ovo ne treba nikoga da iznenađuje.

- Znam sasvim sigurno da su pripadnici specijalnih snaga SAD, Britanije, Nemačke i drugih država i pre agresije na našu državu obučavali albanske teroriste u desetak kampova širom Albanije, kao i u Evropi. Značajan broj njih bio je u ulozi instruktora terorističke pešadije za sve vreme kopnenih napada preko naše državne granice.

BONUS VIDEO:

LEPI MIĆA GAĐAO REBEKU BUBICOM ona se uplašila i RASPLAKALA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.