NE KRŠIM NIJEDNU ODLUKU DEMOKRATSKE STRANKE: Kena objašnjava zašto se vraća u Skupštinu i glasa za Tijanin zakon
Radoslav Milojčić Kena, Foto: Printscreen

RAZJASNIO

NE KRŠIM NIJEDNU ODLUKU DEMOKRATSKE STRANKE: Kena objašnjava zašto se vraća u Skupštinu i glasa za Tijanin zakon

Ovim zakonom inače se uvodi doživotna kazna za krivična dela obljube nad decom i nemoćnim osobama, koje za posledicu imaju smrtni ishod

Objavljeno:

Propisivanjem kazne doživotnog zatvora, koji predviđa inicijativa Fondacije "Tijane Jurić", umesto kazne od 30 do 40 godina, dobilo bi se jasno razgraničenje između doživotnog zatvora i onog sa vremenskim trajanjem.

Tim povodom oglasio funkcioner Demokratske stranke Radoslav Milojčić Kena, rekavši da će glasati za Tijanin zakon jer smatra da je to u interesu svakog čoveka koji je roditelj.

Budući da je ovo presedan u Demokratskoj stranci, pitali smo ga kako će reagovati njegova stranka i da li se plaši sankcija.

"Ne kršim nijednu odluku stranke", kazao je Milojčić.

Podsećamo, kazao je da će biti u skupštinskoj sali kada se bude glasalo o Tijaninom zakonu zbog, kako je rekao, "svoje i sve druge dece".

Nisam prisustvovao sednici. Prisustvovaću glasanju za Tijanin zakon i glasaću zbog svoje i druge dece. Ovaj zakon nema nikakve veze sa politikom već sa zdravim razumom", rekao je Milojčić.

Podsećamo, ovim zakonom inače se uvodi doživotna kazna za krivična dela obljube nad decom i nemoćnim osobama, koje za posledicu imaju smrtni ishod.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.