TRAMP DOLAZI U SRBIJU 2020. GODINE: Ponudiće rešenje za Kosovo! HOĆE DA UDARI ŠAMAR KLINTONOVOJ ADMINISTRACIJI
Donald Tramp, Foto: Twitter printscreen

strategija amerike

TRAMP DOLAZI U SRBIJU 2020. GODINE: Ponudiće rešenje za Kosovo! HOĆE DA UDARI ŠAMAR KLINTONOVOJ ADMINISTRACIJI

Šansa za Srbe?

Objavljeno: 12:12h

Američki predsednik Donald Tramp posetiće Beograd iduće godine, neposredno posle izbora u SAD, i ponudiće svoje rešenje za kosovsku krizu, prenose beogradski mediji.

Ovo tvrdi Pravoslav Davinić, bivši ministar odbrane i odličan poznavalac američke spoljne politike. Prema njegovim rečima, Tramp želi da reši pitanje Kosova i "lupi šamar" Klintonovima, koje optužuje da su napravili haos na Balkanu. Zato će, ističe Davinić, naredne 2020. godine američki lider sigurno posetiti našu državu.

Šansa za Srbe

Bivši ministar odbrane dodaje i da Tramp ima pozitivan stav o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, što treba iskoristiti.

- Tramp je kao biznismen prepoznao da ovde može nešto da se napravi u poslovnom smislu. Hoće da reši problem Kosova i tako lupi šamar Klintonovima, pokazujući kakav su haos na Balkanu napravili. Upravo to je šansa Srbije. Tramp hoće da to reši na svoj način, poslovno, svako da dobije nešto i da ne izgubi sve - naglašava Davinić.

Prema njegovim rečima, Tramp ima dva problema: borbu sa "dubokom državom" u Stejt departmentu i želju Pentagona da završi posao i zatvori ovaj prostor za Rusiju.

- Ipak rešenje za Kosovo najverovatnije neće biti dok Tramp ne izbori drugi mandat, za šta ima velike šanse . Ukoliko ponovo pobedi, siguran sam da će odmah doći u Srbiju - podvlaći Davinić.

BONUS VIDEO:

TO JE PRAVI FRANCUZ! Ulični svirač čio naš jezik, prišao SRBIMA i odsvirao im onu NAJSKUPLJU! NAJEŽIĆETE SE (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.