VUČIĆ UŽIVO IZ SKOPLJA: Bio sam veoma ponosan na paradu, to je dokaz koliko Srbija NAPREDUJE!
Aleksandar Vučić, Foto: Youtube screenshot

PREDSEDNIK NA INAUGURACIJI NOVOG SEVERNOMAKEDONSKOG KOLEGE

VUČIĆ UŽIVO IZ SKOPLJA: Bio sam veoma ponosan na paradu, to je dokaz koliko Srbija NAPREDUJE!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio danas da veruje da će dve zemlje otkloniti šumove koji su postojali u prethodnom periodu

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas iz Skoplja da se Srbija prvi put ne stidi ljudi koji su je branili 1999. godine, da se isplati braniti svoju otadžbinu i da ona ume da pokaže poštovanje prema tim ljudima.

- Bio sam veoma ponosan na paradu, to je dokaz koliko Srbija napreduje... Jeste li videli nove uniforme, jeste li primetili da vojska ima nove i letnje čizme - rekao je Vučić odgovarajući na prozivke iz dela regiona i sa Zapada da parada Odbrana slobode prikazana u Nišu u petak ima za cilj da nekog zastraši.

"Verujem da ćemo otkloniti šumove u odnosima dve zemlje"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio danas, posle inauguracije Steve Pendarovskog za prvog predsednika Severne Makedonije, da veruje da će dve zemlje otkloniti šumove koji su postojali u prethodnom periodu.

Vučić je rekao novinarima da će ove godine uputiti i zvaničan poziv Pendarovskom da poseti Beograd.

Na pitanje da li će biti otklonjeni šumovi na vezama između dve zemlje iz vremena kada su nas u Makedoniji optužili da smo učestvovali u pokušaju državnog udara, Vučić je rekao da nije problem kada postoje šumovi već da je važno da se narodi naši poštuju i vole.

"A, to je istina (da se dva naroda poštuju i vole). Pokušaćemo i te šumove da otklonimo. Verujem da imamo dovoljno kapaciteta za to", naglasio je Vučić.

BONUS VIDEO:

PREDSEDNIKA NAPALA BUBAŠVABA USRED GOVORA! Gamizala mu po ramenu, a njegova reakcija nasmejala je sve! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.