DAČIĆ ZAVEO RED U SPS, SVI STREPE OD NJEGOVE ODLUKE! Socijalisti se uvukli u MIŠJE RUPE pred sednicu GO stranke
Ivica Dačić i vrh SPS, Foto: Beta / Miloš Miškov

OTKRIVAMO

DAČIĆ ZAVEO RED U SPS, SVI STREPE OD NJEGOVE ODLUKE! Socijalisti se uvukli u MIŠJE RUPE pred sednicu GO stranke

Svi čekaju da čuju šta će reći lider socijalista

Objavljeno: 18:04h

Socijalistička partija Srbije konačno dobija rukovodstvo, a to bi moglo da se desi krajem meseca na sednici Glavnog odbora, saznaje Espreso.co.rs.

Prema saznanjima našeg portala iz izvora bliskih SPS, krajem meseca trebalo bi da se održi sednica GO stranke na kojoj bi lider socijalista Ivica Dačić trebao da predloži uže rukovodstvo.

- Sve su prilike da će Dačić sazvati sednicu GO stranke, a svi su već krenuli sa spekulacijama da će tada i izabrati rukovodstvo stranke. Ipak to ne mora da se desi, jer šef socijalista nije ograničen nijednom tačkom statuta - otkriva naš izvor.

Prema njegovim rečima stranački funkcioneri sa zebnjom čekaju šta će Dačić reći i koga će predložiti.

- Svi se nadaju i priželjkuju svoj deo kolača, a poslednjih meseci nema nemira unutar partije i funkcioneri SPS tri puta mere izjave pre nego što se pojave u javnosti, pa se stiče utisak da se Dačiću nikuda ne žuri - kaže nam naš izvor.

foto: Instagram/Socijalisti

Da ove reči nisu daleko od istine pokazuje i to da niko od socijalista sem Novice Tončeva nije želeo da komentariše sazivanje sednice GO i izbor novog rukovodstva.

Stiče se utisak da su se svi povukli u ilegalu.

Funkcioner SPS Novica Tončev za Espreso je samo kratko rekao:

foto: Marina Lopičić

- Ja kao predsednik Opštinskog odbora u Surdulici, jedine opštine koju vodi SPS nemam te informacije, verovatno i naše mišljenje o vremenu i načinu vođenja partije nije bitno. Za bliže informacije kontaktirajte moje drugove iz kruga dvojke i bliske prijatelje predsednika partije.

Podsetimo, Kongres SPS pod sloganom "Mi stojimo postojano" na kom je Ivica Dačić jednoglasno reizabran za šefa socijalista održan je 22.12.2018. godine i od tada do danas nije još izabrano rukovodstvo stranke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.