EDI RAMA LIČNO VREĐAO VUČIĆA I DODIKA! Pojavila se FOTOGRAFIJA koja pokazuje PRAVO LICE premijera Albanije
Edi Rama u Tirani..., Foto: Printscreen

SKANDAL

EDI RAMA LIČNO VREĐAO VUČIĆA I DODIKA! Pojavila se FOTOGRAFIJA koja pokazuje PRAVO LICE premijera Albanije

Ovo je zaista skandal

Objavljeno:

Premijer Albanije Edi Rama ne samo da je sa liderom "Samoopredeljenja" Aljbinom Kurtijem dogovorio proteste protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Predsedništva BiH Milorada Dodika, već je i sam u njima učestvovao.

Kako je Espreso ekskluzivno objavio premijer Albanije Edi Rama bio je "mozak" protesta protiv Vučića i Dodika i donošenja zastava UČK u Tiranu.

Međutim, odmah pošto su Aleksandar Vučić i Milorad Dodik napustili Albaniju, Edi Rama izašao je na ulice Tirane, a jedan albanski medij usnimio je taj detalj.

Ipak, ono što je zanimljivo je da su albanski mediji pustili ovu fotografiju ali niko nije napisao da je Edi rama bio sa demonstrantima protiv Vučića.

foto: Prentscren

Podsetimo demonstracije su organizovane u glavnoj gradskoj ulici, Bulevaru mučenika nacije, u blizini Skenderbeg trga i sedišta predsednika Albanije i kancelarije premijera.

Situacija je u jednom trenutku eskalirala, pa su se demonstranti sukobili sa pripadnicima policije. Okupljeni su naravno nosili zastave i obeležja terorističke OVK.

foto: Prentscren

Da Rama vuče sve konce u Tirani i među Albancima, kao i da je spremio paklene dane za Srbe najboli pokazatelj je sastanak sa predsednikom privremenih prištinskh institucija, Hašimom Tačijem uoči samita Brdo Brioni.

Sama tema razgovora baš pred samit bila je prst u oko Beogradu, a ona je nacionalno ujedinjenje Albanaca i potpuno otvaranje granice između Albanije i tzv. Kosova, te pripajanju tri opštine juga centralne Srbije kosovskoj teritoriji.

Pogledajte kako je bilo na protestima:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.