Stefanović opleo po bivšim kolegama: Tadić i Pajtić su ko Topalovići, glas za njih je bačen!

Malo krljanja među prijateljima

Stefanović opleo po bivšim kolegama: Tadić i Pajtić su ko Topalovići, glas za njih je bačen!

- Između njih dvojice i Aleksandra Vučića nema nikakve razlike, tvrdi lider Levice Srbije * Nikad u životu nikakvu saradnju ne bismo imali sa Vučićem i SNS! * Zvao sam Ružića više puta, ali me je odbio jer je "SPS njegova ljubav i to je ipak 400.000 glasova"
Objavljeno: 10:48h

U intervjuu za novi broj NIN-a, Borko Stefanović ocenjuje da politika njegovih dojučerašnjih saboraca poput Vučićeve, "samo u satenskim rukavicama i sa pravim, a ne sa lažnim diplomama". Pukla tikva! Borko Stefanović napustio DS! (FOTO) (VIDEO) - To je ona politika iz "Maratonaca", kada Diklić u ulozi najmlađeg Topalovića dovede Kristinu i kaže "sad malo ona!". Neće više da sviraju Đuka, Martinović, Babić, Gašić i ekipa, nego će sad malo "naši", rekao je Stefanović. I pored takvih stavova Stefanović tvrdi da on ne nema nikakve veze sa naprednjacima, kao i da glasine da je Vučić finansijski pomogao osnivanje Levice Srbije - nisu istinite.

- Nikad u životu nikakvu saradnju ne bismo imali sa Vučićem i SNS! Složićete se da je malo čudno da Vučić finansira partiju koju svaki dan najžešće napada. Ne znam kako ljudi misle da on plaća partiju koja sve radi da ga što pre otera sa vlasti?!, kategoričan je Stefanović U razgovoru za NIN Stefanović priznaje i da li zvao Branka Ružića više puta u Levicu, ali da ga je ovaj odbio jer je "SPS njegova ljubav i to je ipak 400.000 glasova". (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.