ČOVEKU SU ISEKLI UŠI I NOS, A ONDA GAZILI AUTOM PREKO NJEGA! Zbog ovog užasa u Hrtkovcima Šešelj je robijao u Hagu
Hrtkovci, Foto: Prentscren

ČITA LI VOJVODA OVO?

ČOVEKU SU ISEKLI UŠI I NOS, A ONDA GAZILI AUTOM PREKO NJEGA! Zbog ovog užasa u Hrtkovcima Šešelj je robijao u Hagu

Ovo je užasno

Objavljeno:

Na društvenim mrežama pojavio se video koji otkriva kako je narod u Hrtkovcima zastrašivan, mučen i ubijan 1992. i 1993. godine, a zbog čega je u Hagu osuđen lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj.

U videu se tako mogu videti i čuti stravična svedočenja ljudi koji su preživeli mučenje i torturu, ali i šta na to kaže lider radikala Vojislav Šešelj, ali i Aleksandar Vučić.

- Rekla sam ja nemam kuda, a kažu: "Hoćeš otići kada ti sinu odrežemo glavu". - ispričaja je jedna žena iz Hrtkovaca.

- Kada su nas terali jedan s bradom je bio i išao je uz mene da vidi šta ću ja uzeti, a treći je išao pored mene sa nožem i taj je u selu - svedoči druga žrtva.

- I meni je bačena bomba i mom stricu je bačena, nosimo isto prezime. Najveći incident je to što su čoveka 1951. godine zaklali - objašnjava meštanin Hrtkovaca i dodaje:

1 / 6 Foto: Prentscren

- Isekli su mu uši, povadili su mu oči, odrezali su mu nos, na kraju su ga zaklali kao janje, prerezali mu grkljan i onda su ga bacili i terali auto po njemu. Onda je narod dobio zorta da se zaista mora seliti.

U videu se takođe navodi da je za jedno veče 600 kuća iseljeno iz Hrtkovaca. Pogledajte taj video:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)

Vojislav Šešelj i Aleksander Vučić, četnici, Etničko čiščenje sela Hrtkovci, Srbija 92/93godina. Zbog toga je ratni zločinac u Hagu osuđen na 10 godina zatvora i on i dalje je poslanik u Narodnoj Skupštini.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.