VUČIĆ: MAHNULI ONI MENI, MAHNUO JA NJIMA! Predsednik jutros zatekao nove komšije ispred predsedništva! (VIDEO)
Aleksandar Vučić maše ljudima ispred predsedništva, Foto: Printscreen

POZDRAVILI SE

VUČIĆ: MAHNULI ONI MENI, MAHNUO JA NJIMA! Predsednik jutros zatekao nove komšije ispred predsedništva! (VIDEO)

Đilasove, Jeremićeve i Boškove pristalice jutros su sa osmehom pozdravile predsednika Vučića koji je došao na svoje radno mesto, u zgradu Predsedništva

Objavljeno: 11:39h

Oni su meni mahali, ja njima mahao, pitao ih momci hoćete li nešto da pojedete... - ispričao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić opisavši jutrošnji susret sa učesnicima protesta prilikom dolaska na posao u Predsedništvo.

Đilasove, Jeremićeve i Boškove pristalice jutros su sa osmehom pozdravile predsednika Vučića koji je došao na svoje radno mesto, u zgradu Predsedništva.

Naime, Vučić im je mahnuo pri dolasku na posao, pitao ih da li im treba nešto. Oni su njemu odmah odmahnuli i osmehnuli se, a mnogi od njih su izvadili i mobilne telefone da slikaju i snime predsednika koji je bio nedaleko od njih.

- Sve je prošlo u najboljem redu... Pozdravio ja njih, oni mene... Ja nemam problem sa njima, prođem, mahnem im, uđem... dođem na posao, odem s posla, mahnem... Ne vidim ozbiljnije probleme - ispričao je Vučić o, kako je rekao, šatorovanju u obližnjem parku, a onda dodao kad je ponovo počela vika da je sad "došao neki od njihovih šefova pa sad moraju tako da ..."

1 / 5 Foto: Printscreen

"Lečić baš liči na nindžu"

Povodom izjave Branislava Lečića da će učesnici protesta biti komandosi i nidže u odbrani od njegove politike, Vučić je rekao: Lečić baš liči na nindžu...

- Nismo u istoj sferi interesa, na istom nivou. Nindže ne mogu da pogledam, a kamoli da se s njima sukobljavam... Ja ću građanima da nudim puteve, mostove, a oni da se kandiduju za nindže...

Što se tiče najave da će u šatoru koji su postavili organizovati konferencije za štampu i svoje dnevnike i vesti, Vučić je rekao da su to njihove stranke radile i ranije. "Misle da će tako da vrše pritisak na mene. Svaki dan ću im mahnuti kada dolazim na posao", najavio je on.

BONUS VIDEO:

SMEĆE IZ RUMUNIJE STIGLO DO PANČEVA: Tamiš pun đubreta,po reci plutaju granje i leševi životinja

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.