VUČIĆ NAJAVIO VELIKU INVESTICIJU! Dolazi MOĆNA evropska kompanija!
Aleksandar Vučić, Foto: Ana Paunković

ZLATNO DOBA

VUČIĆ NAJAVIO VELIKU INVESTICIJU! Dolazi MOĆNA evropska kompanija!

Predsednik je objasnio da je reč o investiciji koja će pokazati da naši radnici umeju da rade i najfinije stvari a da nisu samo jeftina radna snaga

Objavljeno: 11:13h

Vučić je ponovo najavio povećanje plata u javnom sektoru, pre svih medicinskim sestrama kako bi se zaustavio njihov odlazak, prenose beogradski mediji.

Za 10 dana otvaramo Grdeličku klisuru i kompletan južni krak Koridora... Mnogo sam i srećan i ponosan, mnogo se radujem... - rekao je predsednik države Aleksandar Vučić u televizijskom uključenju uživo iz Predsedništva na Andrićevom vencu istovremeno najavljujući veliku i važnu investiciju u Srbiji o kojoj će se više znati već u utorak.

Predsednik je objasnio da je reč o investiciji koja će pokazati da naši radnici umeju da rade i najfinije stvari a da nisu samo jeftina radna snaga, što mu je posebno drago kao i da će tu biti takođe posla za veći broj radnika.

- Ne smem zasad da otkrijem ko je to, naljutiće se investitori - dodao je on i naglasio da je to jedna velika vest, da je to signal drugim investitorima da je jedna velika i moćna evropska kompanija baš izabrala Srbiju.

Vučić je ponovo najavio povećanje plata u javnom sektoru, pre svih medicinskim sestrama kako bi se zaustavio njihov odlazak.

Predsednik Srbije pozvao je i sve Nišlije i ljude iz okoline da u petak, 10. maja, dođu na vojnu paradu povodom Dana pobede, koji se inače obeležava dan ranije, i najavio da će prisutni moći da vide mnogo toga novog u vazduhu.

Vučcić je za TV Pink rekao da će Srbija 10. maja pokazati koliko je do sada napredovala, dok će, kako je najavio, u decembru ili naredne godine moći da pokaže punu snagu sprskog oružja i oruđa.

"Prvi put ćete neke stvari koje ove godine nabavljamo moći da vidite u arsenalu srpskog oruzjza i moći ćete da vidite koliko je srpska vojska napredovala, koliko je snažnija", rekao je Vučić.

Kako je precizirao, prisutni će imati priliku da vide u više različitih ešalona 1.500 vojnika koji su opremljeni po najvišim svetskim standardima.

"To ćemo da širimo na 3.000 vojnika, formiraćemo novu jedinicu, jednu u Priboju, a jednu u okolini Loznice. To su brdsko-planinske i specijalne jedinice, što je dobro i za ta mesta. Ono što će posebno da obraduje ljude jeste ono što će da vide u vazduhu, a videće mnogo toga novog i dobrog", rekao je predsednik Srbije.

BONUS VIDEO:

ŠEŠELJ DRŽI OTADŽBINSKI KONGRES POD ŠATROM U HRTKOVCIMA: Poručio da nema šta da krije od naroda, pa otvorio skup himnama Srbije i Rusije! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.