ALBANCI PUKLI KAO ZVEČKA! Haradinaj, Tači i Veselji ZAKRVILI se zbog Vučića. HTELI su samo jedno, a DOBILI ništa
Ramuš Haradinaj, Hašim Tači, Kadri Veselji, Foto: Beta/Armenija Zajmi Bešević, EPA/Valdrin Xhemaj

OTKRIVAMO!

ALBANCI PUKLI KAO ZVEČKA! Haradinaj, Tači i Veselji ZAKRVILI se zbog Vučića. HTELI su samo jedno, a DOBILI ništa

Prolupali su skroz

Objavljeno:

Među Albancima na Kosovu zavladao je opšti haos nakon sastanka u Berlinu, a sve kako saznaje naš portal zbog stavova nemačke kancelarke Angele Merkel i predsednika Francuske Emanuela Makrona!

Kako saznaje naš portal iz izvora u Prištini, netrpeljivost Haradinaja, Tačija i Veseljija dostigla je vrhunac.

- Nakon sastanka u berlinu sve je kulminiralo i njih trojica ne samo da ne govore već i daju oprene izjave. Svima je jasno da je njihova stvar propala i da su im nekadašnji saveznici okrenuli leđa - otkriva naš izvor.

Prema njegovim rečima Albanci su u Brisel krenuli kako bi, a prema njihovoj zamisli i pred njihovim očima Merkelova i Makron jasno rekli Vučiću da mora da prizna Kosovo.

- Međutim niko na sastanku nije to nijednim gestom, niti rečima pomenuo Vučiću. Što je slomilo sve nade Albanaca sa Kosova. Kada se na to doda i vikanje Makrona na Haradinaja, jasno je da su vlasti u Prištini doživele potpuni fijasko - kaže nam naš izvor.

foto: Tviter

Sam Haradinaj je nakon sastanaka izjavio da je bilo pritisaka na njega da se povuku takse, ali da će one ipak ostati.

Koliko je neslaganje među Albancima veliko i da sada svako pokušava da spase što se spasiti da najbolje oslikava izjava tzv gospodara Kosova i predsednika kosovskog parlamenta Kadria Veseljija da se pod hitno moraju ukinuti takse.

"Zato što je to zahtev koji dolazi iz SAD, predsednika Donalda Trampa, a ne zbog Srbije i predsednika Aleksandra Vučića", rekao je Кadri Veselji prištinskoj TV Кlan.

Tvrdi da se odluka o tarifi sada koristi za internu upotrebu.

foto: Prentscren

"Ja sam bio taj koji je predložio odluku. I nakon pisma i zahteva od SAD, predsednika Donalda Trampa, rekao sam da tarifa neće biti ukinuta, ali da ona treba da bude suspendovana na 120 dana. Ne treba da se protivimo SAD", rekao je Veselji.

Animozitet Haradinaja i Tačija odavno je poznat a najbolje oslikava njihov odvpojen dolazak u Berlin, gde se nisu čak ni kulturno pozdravili, a premijer tzv Kosova stalno je bio uz premijera Albanije Edija Ramu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.