VULIN: Što pre da se razgraničimo sa ŠIPTARIMA!
Aleksandar Vulin, Foto: Printscreen/Youtube

IZNEO SVOJ STAV!

VULIN: Što pre da se razgraničimo sa ŠIPTARIMA!

Otkud sad ovo?

Objavljeno:

Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da se zalaže za što hitnije razgraničenje s Albancima, jer ćemo, dodaje, samo tako moći da nastavimo da se bavimo sobom i svojim narodom.

"Ja sam za što brže i sigurnije razgraničenje sa Šiptarima. Ovo je moj lični stav i ja za ovo nemam ni podršku predsednika Vučića ni Vlade Srbije, niti je Skupština ikada raspravljala o tome. Ali što pre između nas i njih bude tvrda i čvrsta granica pre ćemo moći da se bavimo sobom i svojim narodom a ne da se bavimo onim što neosuđeni ratni zločinci hoće da rade", izjavio je ministar odbrane u Vranju gde je njegov Pokret socijalista ove godine obeležio Praznik rada.

Zanimljivo je da je ministar odbrane prvi put Albance sa Kosova nazvao Šiptari.

Dodao je da uopšte nema dilemu da je u pravu, posebno, kako kaže, kad vidi da su protiv razgraničenja Nemačka, Hrvatska, Albanija, "Šiptari na Kosovu", delovi Bosne i Hercegovine, Crna Gora, Severna Makedonija.

"Kad to vidim ja nemam nijednu dilemu da sam u pravu i da je ovo dobro za srpski narod. Kada se oni svi skupe na jednu stranu i kažu da su protiv nečega ja znam da je to dobro za srpski narod", zaključio je Vulin.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.