DOSTA JE BILO TROŠENJA NARODNIH PARA: Evo kako su Radule i njegovi anđeli SKRKALI MILIONE IZ BUDŽETA!
Dosta je bilo Saša Radulović, Foto: Filip Plavčić, Printscreen, Nemanja Pančić

sve se plaća

DOSTA JE BILO TROŠENJA NARODNIH PARA: Evo kako su Radule i njegovi anđeli SKRKALI MILIONE IZ BUDŽETA!

Često se pitamo koliko su kandidati potrošli novca bilo na predsedničkim izborima, bilo na parlamentarnim

Objavljeno:

Politički pokret Dosta je bilo Saše Radulovića je iz budžeta Republike Srbije dobio 77.852.244,00 dinara, a novac je potrošio na proizvodnju TV sadržaja, izdavanje novina, "tim bilding", internet i oglašavanje na Fejsbuku, između ostalog pokazuje izveštaj iz Agencije za borbu protiv korupcije iz aprila tekuće godine.

foto: www.acas.rs

Ova politička organizacija je ušla u parlament, i po tom osnovu je dobila iz budžeta deo sredstava namenjenih za rad parlamentarnih stranaka.

Kao što vidite, to uopšte nisu male pare, a DJB je Agenciji poslao obrazloženje troškova.

Pokret Dosta je bilo, Saša Radulović kao i njegove istaknute članice Hana Adrović i Branka Stamenković, novac građana Srbije odlučili su da potroše kako na stranačke aktivnosti, tako i na internet, telefon, "tim bilding"...

Na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije možete videti stavku po stavku kao i iznos koji je potrošen za određenu aktivnost kao i detalje iz izveštaja o troškovima kampanje.

Za sve građane čiji novac DJB troši, Espreso izdvaja one koji će vas najviše zanimati.

Saša, Hana, Branka i ostali članovi na troškove "stručnog osposobljavanja" potrošili su 2.380.656,89 dinara. U to spadaju "tim bilding", kurs digitalnog marketinga, obuka članova, kao i put, hrana, smeštaj.

foto: www.acas.rs

Kako se navodi na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije potrošeno je 7.394.405 dinara na izdavanje novina "Beogradski glas".

Podsećanja radi, Pokret Dosta je bilo Saša Radulović podržao je ovaj projekat svojim osnivačkim kapitalom, ali se kako je tada urednik naglasio, Saša ne meša u uredničku politiku.

foto: www.acas.rs

Jedna od najistaknutijih članica Radulovićevog tima je i mlada internet zvezdica Hana Adrović, čije senzualne selfije redovno lajkuje hiljade njenih odanih fanova.

Hana ima i emisiju u kojoj gostuju razne ličnosti, uglavnom lideri dela opozicije. Poznato je i njeno poznanstvo i drugarstvo sa Sergejem Trifunovićem, liderom PSG.

Zanimljivo, DJB je 5,7 miliona dinara NAŠIH PARA uplatio po ugovoru Kraljevačkoj televiziji.

Za "IT i programiranje baze" DJB je dao 1,5 miliona dinara (naših para), za medija kliping 450.000 dinara, za "PR i onlajn sadržaje" 2,5 miliona, za "video tim" skoro 2 miliona dinara, a za internet i telefon više od 5 MILIONA DINARA.

foto: www.acas.rs

Za usluge pravnog tima ovog pokreta građani Srbije su iz svojih džepova u 2018. godini morali da izdvoje skoro 4 MILIONA DINARA!

Na tribine, razne događaje, plakate i reklamni materijal potrošeno je oko 3 miliona dinara.

Na oglašavanje DJB na Fejsbuku i Guglu građani Srbije dali su ukupno 4,3 MILIONA DINARA u 2018. godini.

foto: www.acas.rs

Na "tim bilding" (čitaj ekskurziju) išlo se u Kaštel Ečku, a ovo zadovoljstvo građani Srbije platili su 47.000 dinara.

Na "kontinuiranu obuku članova" potrošeno je oko 1.200.000 dinara, a na "redovan rad odbora i povereništava" čak 28,5 miliona dinara!

Građani Srbije izdvojili su skoro 4 MILIONA DINARA kako bi platili gorivo, prevoz i karte za prevoz za osobe iz Dosta je bilo, a na "troškove hrane i pića za sastanke i aktivnosti" (čitaj kafana) potrošeno je POLA MILIONA DINARA.

foto: www.acas.rs

Na "razne usluge" (ne piše o kojim uslugama je reč) potrošeno je oko 600.000 dinara našeg novca, a na "trošak amortizacije opreme" oko 1,2 MILIONA dinara.

foto: www.acas.rs

Na "troškove reprezentacije" (čitaj kafana) potrošeno je oko 353.000 dinara, na "putarine, parking, korišćenje automobila, gorivo..." oko 336.000 dinara, a za "RAZNE TROŠKOVE" (NE PIŠE KOJI SU TO TROŠKOVI) građani Srbije su Raduloviću i njegovoj simpatičnoj družini platili oko 3,5 MILIONA DINARA.

foto: www.acas.rs

Pišite nam u komentarima šta mislite o ovome!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.