VUČIĆ SA MERKELOVOM I MAKRONOM U BERLINU: Izjave lidera po završetku radne večere!
Angela Merkel , Aleksandar Vučić i Ana Brnabić, Foto: Printscreen / Instagram/Budućnost Srbije

SAMIT O ZAPADNOM BALKANU

VUČIĆ SA MERKELOVOM I MAKRONOM U BERLINU: Izjave lidera po završetku radne večere!

Prethodno su tokom pauze između sastanka i večere, lideri iskoristili priliku za direktnu razmenu mišljenja i konsultacije

Objavljeno:

Samit o Zapadnom Balkanu u Berlinu nastavljen je večeras oko 21.00 sat radnom večerom, koju su za lidere iz regiona priredili domaćini sastanka, nemačka kancelarka Angela Merkel i francuski predsednik Emanuel Makron.

Prethodno su tokom pauze između sastanka i večere, lideri iskoristili priliku za direktnu razmenu mišljenja i konsultacije.

Samit je, inače, zamišljen kao razmena mišljenja, bez, kako je kancelarka Merkel objasnila, formalnih odluka ili zaključaka, ali se očekuju izjave lidera po završetku.

Na fotografijama, koje su objavljene na Instragram nalogu "Budućnostsrbijeav", predsednik Vučić i premijerka Ana Brnabić su u razgovoru sa domaćinima skupa, kancelarkom Angelom Merkel i francuskim predsednikom Emanuelom Makronom.

"Konsultacije na pauzi između sastanka", piše uz fotografije.

Na jednoj od slika u razgovoru, pored Vučića, Merkelove i Makrona, učestvuje i albanski premijer Edi Rama, kao i predstavnici Prištine.

U nastavku se očekuje radna večera, posle koje će, kako je ranije precizirano, predsednik Vučić preneti novinarima sadržaj razgovora.

BONUS VIDEO:

NEVEROVATNI PRIZORI NAD BEOGRADOM: Ovakvo nebo ne viđamo često! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.