POZDRAVLJAMO ODLUKU O PRIHVATANJU KANDIDATA SRPSKE LISTE: Oglasila se Američka ambasada na Kosovu!
Ambasada SAD je pozdravila odluku komisije, Foto: Profimedia

oglasili se

POZDRAVLJAMO ODLUKU O PRIHVATANJU KANDIDATA SRPSKE LISTE: Oglasila se Američka ambasada na Kosovu!

Centralna izborna komisija KiM saopštila je ranije danas da su kandidature predstavnika Srpske liste za vanredne izbore za gradonačelnika u četiri opštine, 19. maja, na severu potvrđene

Objavljeno:

Ambasada SAD u Prištini danas je pozdravila odluku Izbornog panela za žalbe i predstavke da potvrdi kvalifikovane kandidate za izbore za gradonačelnike 19. maja u četiri opštine na severu pokrajine i pohvalila Centralnu izbornu komisiju KiM za njenu brzu akciju u potvrđivanju odluke IPŽP.

- Američka ambasada na Kosovu čestita IPŽP na odluci da potvrdi sve kvalifikovane kandidate za izbore za gradonačelnike 19. maja u četiri severne opštine i pohvaljuje Centralnu izbornu komisiju za njenu brzu akciju u potvrđivanju odluke IPŽP i nastavljanju sa aktivnostima vezanim za vanredne izbore na severu - navodi se u saopštenju američke ambasade, preneo je portal RTK2.

Centralna izborna komisija KiM saopštila je ranije danas da su kandidature predstavnika Srpske liste za vanredne izbore za gradonačelnika u četiri opštine, 19. maja, na severu potvrđene, nakon sto je IPŽP konstatovao da ispunjavaju sve uslove, preneli su prištinski mediji.

- Imamo odluku Panela za izborne žalbe kojima se odobrava (kandidatura) Srpske liste i njena četiri kanidata i ova odluka je važeća, jer je Srpska lista saopštila da neće podneti žalbu Vrhovnom sudu - izjavila je direktorka CIK Valdete Daka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.