VAŠINGTON JE PRETVORIO KOSOVO U KOPNENI NOSAČ AVIONA BONDSTIL! Čepurin gađa U METU
Čepurin gađa U METU, Foto: Beta / Miloš Miškov

brutalno iskreno

VAŠINGTON JE PRETVORIO KOSOVO U KOPNENI NOSAČ AVIONA BONDSTIL! Čepurin gađa U METU

- Svuda se vidi trag kosovskih sponzora - napisao je Čepurin

Objavljeno:

Ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Čepurin rekao je da je susret predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Rusije Vladimira Putina potvrdio da će Rusija i dalje energično podržavati „pravedan posao Beograda“.

„Problem ne može da bude rešen bez Srbije i, utoliko pre, protiv Srbije“, napisao je na Tviteru ruski ambasador.

On je naveo da je dijalog Beograda i Prištine već pola godine „u komi“ zbog provokativnih poteza kosovskih Albanaca — uvođenja takse od 100 odsto, odluke o formiranju vojske, što je u suprotnosti sa Rezolucijom SB UN 1244, i pokušaja da se uzurpira srpska imovina. „Svuda se vidi trag kosovskih sponzora“, napisao je Čepurin.

Prema njegovim rečima, kod EU, posrednika u dijalogu Beograda i Prištine, nervozu izaziva drska linija dalekog Vašingtona, koji je Kosovo pretvorio u još jedan „Ambasadorstan“ i „kopneni nosač aviona“ „Bondstil“ i koji iz sve snage pokazuje da bez Amerikanaca nikakve nagodbe ne može biti, piše ruski ambasador.

Ruski ambasador komentarisao je i današnji susret ruskog predsednika Vladimira Putina i predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Pekingu na marginama foruma „Jedan pojas — jedan put“.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.