VOJNIK SAM SVOJE STRANKE, ALI RAZMIŠLJAM DA SE VRATIM U SKUPŠTINU: Kena smatra da protesti ništa nisu doneli nikome
Kena smatra da protesti ništa nisu doneli nikome, Foto: Printseen / Adria Media TV

NEZADOVOLJAN ISHDOM ŠETNJI

VOJNIK SAM SVOJE STRANKE, ALI RAZMIŠLJAM DA SE VRATIM U SKUPŠTINU: Kena smatra da protesti ništa nisu doneli nikome

Radojičić je istakao da razmišlja o povratku u poslaničke klupe

Objavljeno:

- Bio sam protiv odluke da napustimo parlament, a protiv toga sam i danas. Pokazalo se da ništa nismo dobili ni mi ni građani koji šetaju. Razmišljam o tome da se vratimo u poslaničke klupe - rekao je u intervjuu za Blic poslanik DS-a Radoslav Milojičić.

Na pitanje zašto je na bojkot parlamenta pristao, ako je bio protiv, Kena je rekao da je "vojnik svoje stranke", te da kada se ne slaže to kaže, ali da uvek poštuje odluku stranke.

- Postojao je pritisak. Ljut sam na sebe što nisam ispoštovao predsednika Slovenije Boruta Pahora. Imali smo glasanje, većina je bila da se uđe u salu, ali smo ipak odustali. To je jedini put da sam primio nalog preko Tvitera - rekao je Milojičić, i dodao:

- Razni opozicioni lideri i liderčići su tvitovali da je izdajnik onaj ko ode na sednicu. A nije izdajnik onaj koga je Vučić imenovao na razne funkcije. Taj nije izdajnik, ali ja jesam, ili Nataša Vučković, ili Aleksandra Jerkov, ili Maja Videnović?

Radojičić je istakao da razmišlja o povratku u poslaničke klupe.

- Imaćemo sednicu poslaničkog kluba, stranačke organe i postaviću pitanje šta je opozicija dobila, šta su dobili građani time što ova tri meseca nismo u parlamentu. Nismo dobili ništa.

Radojičič se ponovo dotakao protesta i rekao da je govorio u Loznici, Kostolcu, Kladovu... Takođe, dodao je i da je u proseku u tim gradovima bilo od 50 do 300 ljudi, ali da je zahvalan svakom čoveku koji je na isti došao.

Podsetimo, u mnogim gradovima širom Srbije protestnih šetnji više nema, a kako je Espreso.co.rs već pisao, građani smatraju da su dosadašnje šetnje rasuta energija, te da slušanje Đilasa, Obradovića, Lutovca i Jeremića, ne vodi nikuda. Više o tome pročitaje OVDE.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.