Komada 10: Najjače brade srpske političke scene! (FOTO)

NIKAD IM NIJE HLADNO

Komada 10: Najjače brade srpske političke scene! (FOTO)

Iako se za domaće političare retko upotrebljava pridev "avangardni", bar u gajenju "facijalne kose" nikad nisu oskudevali u reprezentativnim primercima
Objavljeno:

Već neko vreme, lamberseksualci su poslednja reč kada su u pitanju trendovi u muškoj modi. Ovaj stil "drvoseča" podrazumeva i obavezno gajenje velike, muške brade. Moda i srpska politika retko idu u istu rečenicu, čak i u šali, no ovaj put se potrefilo! Bitange i princeze: Političari su uvek bili slabi na pevačice. Ovo su najpoznatiji parovi (FOTO) Po svemu sudeći, naša politička scena ne oskudeva u bradonjama, a za vas smo izabrali 10 najupečatljivijih!

Kupindo
10. Milan Paroški - Jedan od prvih poznatijih likova u obnovljenom srpskom višestranačju odlikovao se velikim oratorskim sposobnostima i bradom. Kasnije je batalio politiku i bacio se na rijalitije i poljoprivredu.
9. Čedomir Jovanović -
Lidera LDP često možemo da vidimo sa trodnevnom bradicom u javnosti koja se lepo uklapa u njegov imidž čoveka koji primetno vodi računa o svom telu. Ipak, to je još daleko od kapitalnih primeraka s ove liste.
Dado Đilas
8. Milan Božić
- Nekada u SPO, a danas u SNS, svetski poznati logičar je možda promenio stranački dres, ali se negovanog sedog tepiha na licu nije odrekao, baš kao i njegov nekadašnji, a i sadašnji stranački kolega Bojan Dimitrijević.
7. Mirko Cvetković - Popularni "Deda Mraz" je iz premijerske fotelje brzo otišao u zaborav, ali u tome nije najgori: da li se uopšte sećate Miroljuba Labusa? A obojica furaju sede brade... U taboru demokrata i njihovih derivata veran bradi ostao je samo još Dušan Petrović.
6. Zoran Krasić - Radikalski prvak u bradometriji nema veću konkurenciju u Šešeljevoj stranci od kada je iz nje istupio Dragan Todorović. Kao za inat, kao da je od tada i Krasićeva brada počela lagano da bledi i u njoj više nema rezolutnosti koja krasi stavove njenog vlasnika.
Printscreen
5. Dragan Veselinov - Univerzitetski profesor, političar i ministar u Đinđićevoj vladi odavno je van politike (delom i zbog gaženja pešaka vozilom u kom se nalazio), ali je njegova brada i dalje jedna od upečatljivijih...
Printscreen
4. Željko Simić - Političar, filozof i, kako se šuška, najveći zavodnik među socijalistima tokom devedesetih sigurno deo svog šarma duguje i brižljivo negovanoj bradici. U stranci Slobodana Miloševića je po tome bio jedinstven.
3. Dejan Mihajlov - U konkurenciji Predraga Bubala i sada već pokojnog ministra u Koštuničinoj vladi Radomira Naumova, Mihajlov je lako odneo prvenstvo među DSS kadrovima bar kada su guste čekinje u pitanju.
2. Vuk Drašković - Čovek koji je po svojim rečima "najjače tresao šljivu komunizma tokom devedesetih" sinonim je prave političke brade. U njegovoj stranci bilo je i drugih koji su furali sličnu modu, poput Spasoja Krunića i pokojnog Slobodana Rakitića, ali zna se ko je "SePeOu" oduvek bio gazda!
1. Predrag Marković - Nekadašnji predsednik skupštine je ajatolah, alfa i omega i patrijarh srpskih političkih brada! Iako više nije politički aktivan... (M. N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.