SRBIJA ĆE PRIZNATI KRIM! Šešeljev sin napravio NOVI SKANDAL u srcu EVROPE, njegove reči šire se KONTINENTOM
Aleksandar Šešelj, Foto: Beta

NA TATU

SRBIJA ĆE PRIZNATI KRIM! Šešeljev sin napravio NOVI SKANDAL u srcu EVROPE, njegove reči šire se KONTINENTOM

Na konferenciji međunarodne organizacije „Prijatelji Krima“, Šešelj je istakao da je Srpska radikalna stranka jedina stranka u srpskom parlamentu koja Krim priznaje kao deo Ruske Federacije

Objavljeno: 21.04.2019. 14:50h
  • 190

Potpredsednik Srpske radikalne stranke i narodni poslanik Aleksandar Šešelj bio je učesnik petog jubilarnog ekonomskog foruma na Jalti pod nazivom Svet – Rusija Krim; Nova svetska realnost.

Na konferenciji međunarodne organizacije „Prijatelji Krima“, Šešelj je istakao da je Srpska radikalna stranka jedina stranka u srpskom parlamentu koja Krim priznaje kao deo Ruske Federacije.

Rusija je najveći zaštitnik teritorijalnog integriteta Srbije u Savetu Bezbednosti UN, i moralna je obaveza Srbije da prizna Krim i Sevastopolj kao delove Ruske Federacije – istakao je Šešelj koji se u svom izlaganju osvrnuo i na bombardovanje Jugoslavije od strane NATO.

foto: Promo

Bombardovanje Jugoslavije odigralo se u zenitu jednopolarnog sveta koji više ne postoji kao takav. Od trenutka kada je Ruska Federacija sprečila agresiju na Siriju, postalo je jasno da na svetu postoji još jedna supersila. Nedavno smo takođe bili svedoci pokušaja obojene revolucije u Venecueli, po matrici iz SR Jugoslavije. I to je bilo neuspešno. Jasno je da sada živimo u multipolarnom svetu, u kojem će se međunarodni odnosi odvijati na principima ravnopravnosti i saradnje, a ne političkih pritisaka i ucena. – konstatovao je potpredsednik srpskih radikala.

Političko-ekonomski forum koji se održava na Krimu od 17. – 20. aprila okupio je više od 3000 učesnika iz 100 zemalja.

BONUS VIDEO:

Evo šta građani kažu na dan sahrane o Markovićevoj (KURIR TV)

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media