KEMIŠ UPRTIO SUZU OD BELOGA CVEĆA, ALI ZORICA JE ZASTALA DA SE IZLJUBI SA DRUGIM MUŠKARCEM: Utom je naišao i Šešelj
Sa sobom su poneli i veliku suzu od belog cveća - gerbera, ruža, kala... koju su položili na grob u kojem je bračni par Milošević sada zajedno, Foto: Printscreen / Facebook

POLAGANJE URNE U POŽAREVCU

KEMIŠ UPRTIO SUZU OD BELOGA CVEĆA, ALI ZORICA JE ZASTALA DA SE IZLJUBI SA DRUGIM MUŠKARCEM: Utom je naišao i Šešelj

Sa sobom su poneli i veliku suzu od belog cveća - gerbera, ruža, kala... koju su položili na grob u kojem je bračni par Milošević sada zajedno

Objavljeno:

Jučerašnjem polaganju urne i oproštaju od Mirjane Marković, predsednice JUL i udovice predsednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševića, bilo je mnogo poznatih lica a među njima i naša popularna pevačica i njena dobra prijateljica Zorica Brunclik sa mužem Miroljubom Aranđelovićem Kemišem.

Oni su došli u Požarevac da odaju poslednju poštu Markovićevoj, čija je urna sa pepelom položena u grob u dvorištu njene porodične kuće u Požarevcu, u kojem već počiva njen suprug Slobodan Milošević.

1 / 7 Foto: Printscreen / Facebook

Sa sobom su poneli i veliku suzu od belog cveća - gerbera, ruža, kala... koju su položili na grob u kojem je bračni par Milošević sada zajedno.

Kad su izašli iz automobila, Kemiš je sa rukama punim cveća prvi krenuo ka kući Markovića, ali je morao da zastane na trenutak i pričeka suprugu koja se zadržala pozdravljajući se sa dr Milovanom Bojićem, direktorom Instituta za kardio-vaskularne bolesti Dedinje.

BONUS VIDEO:

Momir Bulatović za Espreso o Miri Marković!

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.