IVAN IVANOVIĆ ISPLJUVAO BOJANU MALJEVIĆ ZBOG PINKA! Popularni voditelj izazvao HAOS na TVITERU (VIDEO)
Ivan Ivanović i Bojana Maljević, Foto: Printscreen / Youtube

OŠTRO!

IVAN IVANOVIĆ ISPLJUVAO BOJANU MALJEVIĆ ZBOG PINKA! Popularni voditelj izazvao HAOS na TVITERU (VIDEO)

Ivan Ivanović protiv Bojane Maljević

Objavljeno:

Prošle nedelje je gost nove popularne emisije Hit Tvit na Pinku bila glumica Bojana Maljević - koja već neko vreme otvoreno kritikuje i vlast, ali i opoziciju na tviteru.

Njeni stavovi izazizivaju lavinu komentara fanova koji je podržavaju, ili joj se pak protive, a njeno gostovanje u pomenutoj emisiji pokrenulo je još jednu novu debatu između pobornika vlasti i opozicije.

Naime, voditelj Ivan Ivanović nedavno je dao intervju za Vreme, u kome je spomenuo glumicu navodeći da je gostovanje u takvim emisijama, ili televizijama, u ovom trenutku, kako je rekao, polu - zločin.

"Bojana verovatno posle incidenata sa RTS-om, i uopšte hajke koja je dignuta protiv nje na društvenim mrežama, prosto je želela da se čuje njena reč i njeno mišljenje, ali verujem da kada ideš na Pink prosto nemaš čemu dobrom da se nadaš. Mislim da smo već sada prešli tu neku granicu gde može da se objasni gostovanje na Pinku, po mom mišljenju odavno smo prešli neku granicu pristojnosti u ovom poslu i sedenje sa nekim ljudima u studiju ili odlaženje u emisije daju legitimitet tim ljudima i tim televizijama, a to je polu-zločin po mom mišljenju" , rekao je Ivanović.

Pogledajte video ispod.

BONUS VIDEO:

Narod polaže cveće na grob Slobodana Miloševića (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.