NOVINARI SU PRIŠLI VUČIĆEVOM SINU I ĆERKI NA MITINGU: Nisu očekivali da će OVO da im kažu!
Aleksandar Vučić, Foto: Espreso

NJIHOV STAV JE JASAN

NOVINARI SU PRIŠLI VUČIĆEVOM SINU I ĆERKI NA MITINGU: Nisu očekivali da će OVO da im kažu!

Talija i ponos predsednika Srbije

Objavljeno:

Uz legendarne pesme rok grupe Riblja čorba uživala su i deca predsednika Srbije Aleksandra Vučića Danilo i Milica, koji su bili u gužvi na platou ispred Narodne Skupštine, prenose beogradski mediji.

Ni po čemu se nisu razlikovali od svojih vršnjaka koji su bili na skupu ispred parlamenta. Iza gomile transparenata sa likom njihovog oca malo ko je i primetio da su naslednici predsednika Srbije na platou ispred Skupštine.

Uz osmeh objašnjavaju da ih mnogi nisu prepoznali, te da im mediji nisu ni prilazili. Sa novinarima ljubazno su se pozdravili i objasnili da su na skup "Budućnost Srbije" došli kako bi pomogli da se u svet pošalje slika jedinstva države.

- Došli smo da podržimo oca i ovaj veličanstveni skup, koji pokazuje da normalna i pristojna Srbija uvek pobeđuje. Ovde se promovišu porodične vrednosti, ljubav prema državi i jedinstvo, a ne nasilje, kao što je opozicija pokušala da nametne u prethodnom periodu - kaže Danilo Vučić.

Milica, koja je uvek uz Vučića kada izlazi na birališta i za koju predsednik s ponosom kaže da je njegova talija, nasmejana kaže da se slaže sa onim što je rekao njen brat.

BONUS VIDEO:

CELA SRBIJA JUČE SE SLILA SE U BEOGRAD: Pogledajte slike veličanstvenog skupa ispred Skupštine (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.