SRBIJU NIKO NE MOŽE DA UCENJUJE! Dačić je sa mitinga poslao SNAŽNU PORUKU GRAĐANIMA!
Dačić je sa mitinga poslao SNAŽNU PORUKU GRAĐANIMA! , Foto: Prinstcreen

Budućnost Srbije

SRBIJU NIKO NE MOŽE DA UCENJUJE! Dačić je sa mitinga poslao SNAŽNU PORUKU GRAĐANIMA!

On je kazao da skup nije poruka za opoziciju u Srbiji, već za sve u svetu i okruženju

Objavljeno:

Ministar spoljnih poslova Srbije i predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da se danas sa skupa "Budućnost Srbije" u Beogradu svima u svetu i okruženju šalje poruka jedinstva i snage srpskog naroda.

"Ovaj skup pokazuje da (predsednik Srbije) Aleksandar Vučić uživa ogromnu podršku naroda, da je Srbija stabilna jaka i složna, da želi mir, kompromis i pomirenje, ali i da je jaka i da štiti svoj narod i interese. Takve Srbije treba da se plaše samo srpski neprijatelji", rekao je Dačić na mitingu.

On je kazao da skup nije poruka za opoziciju u Srbiji, već za sve u svetu i okruženju.

"Ne pomišljate da Srbiju možete da ucenjujete, ne pomišljajte da možda kojim slučajem mislite da je Srbija slaba i nejedinstvena pa da zato vršite pritisak da priznamo Kosovo ili da se ukine Republika Srpska. Nema predaje, bez obzira na pritiske", istakao je Dačić i dodao "ne igrajte se vatrom".

On je kazao da opozicija u Srbiji nema nikave šanse i da je to što Vučić još nije raspisao izbore dokaz samo njegove odgovornosti prema državi i nacionalnim interesima.

"On (Vučić) ih (opoziciju) štiti sam od njihovog poraza i debakla. Evo ja ću da ga zamolim da prestane da ih štiti", kazao je Dačić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.