IMAM TREMU, TRESEM SE, hoću da kažem Danilu, Milici i Vukanu da ih tata mnogo voli! VUČIĆ ZA MITING IMA 3 GOVORA
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

šta će reći?

IMAM TREMU, TRESEM SE, hoću da kažem Danilu, Milici i Vukanu da ih tata mnogo voli! VUČIĆ ZA MITING IMA 3 GOVORA

Ovo je glas običnog naroda koji hoće da se njihova volja poštuje - rekao je Vučić

Objavljeno: 19.04.2019. 18:46h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u kratkom obraćanju za TV Prva pred miting u Beogradu rekao da je pripremio čak tri govora, ali da će na kraju reći ono što bude osećao.

- Nisam video ovoliko ljuidi, ali najmanje 15-20.000 ljudi stiže iz raznih pravaca. Imam tremu, tresem se i pravim se da mi nije ništa. Doneo sam 3 govora, ali na kraju ću reći ono što budem osećao - rekao je Vučić i istakao tri pitanja od ključne važnosti za budućnost Srbije.

- Tri su ključna pitanja, pre svega napredak ekonomije. Pročitaću im najavu MMF da će Srbija biti lider. Dalje, moramo da vidimo šta još da uradimo da bismo sačuvali mir, stabilnost, i da vidimo šta su nam još poslovi koje treba da uradimo - rekao je predsednik.

- Razgovarao sam sa nekim od svojih prijatelja, teško je da pozovete Zvezdu i Partizan i da skupe ovoliko ljudi, ali to nisam skupio samo ja. Ovo je glas običnog naroda koji hoće da se njihova volja poštuje - rekao je Vučić i na kraju poslao jednu ličnu poruku.

- Samo hoću da iskoristim priliku da, pošto nikada više ovo neću doživeti, da kažem Danilu, Milici i Vukanu da ih tata mnogo voli - završio je predsednik obraćanje neposredno pred skup.

Bonus video:

(Espreso.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media