MORAMO DA BUDEMO OPTIMISTI I BORCI I DA IDEMO NAPRED: Marko (25) iz Lazarevca BEZ NOGE je došao da podrži VUČIĆA!
Marko iz Lazarevca, Foto: Espreso, Kurir

SVAKA MU ČAST

MORAMO DA BUDEMO OPTIMISTI I BORCI I DA IDEMO NAPRED: Marko (25) iz Lazarevca BEZ NOGE je došao da podrži VUČIĆA!

Kako sam kaže, nogu je izgubio zahvaljujući udarcu lokomotive, ali je tada shvatio da je život jedna velika borba i da samo najjači opstaju

Objavljeno: 17:20h

Marko iz Lazarevca ima dvadesetpet godina i pravi je heroj današnjeg dana. Marko je nažalost u nesreći pre osam godina, tačnije 29. aprila 2011. godine, izgubio nogu, a danas je došao u Beograd na veliki skup kampanje "Budućnost Srbije" kako bi podržao predsednika Vučića.

Kako sam kaže, nogu je izgubio zahvaljujući udarcu lokomotive, ali je tada shvatio da je život jedna velika borba i da samo najjači opstaju.

"Hteo sam danas svojim primerom i svojim dolaskom da uveličam i podržim predsednika Vučića i sav njegov napor SNS u borbi i pre svega u teškoj političkoj situaciji u Srbiji" , započeo je Marko.

"Mojim primerom želim da pokažem da svi treba da budemo borci, da nikada ne treba da posustanemo, da treba da se borimo za svoju budućnost, za svoje ciljeve. Drago mi je što vidim veliki broj mladih ljudi koji su se okupili da uveličamo ovaj događaj i podržimo predsednika Vučića."

Pogledajte video ispod.

BONUS VIDEO:

Bubnjevi ispred Vlade Srbije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.