LONČAR UOČI VELIKOG MITINGA U BEOGRADU: Danas učestvujemo u stvaranju NOVE ISTORIJE
Danas učestvujemo u stvaranju NOVE ISTORIJE, Foto: Beta / Miloš Miškov

za bolju srbiju

LONČAR UOČI VELIKOG MITINGA U BEOGRADU: Danas učestvujemo u stvaranju NOVE ISTORIJE

Borimo se za zdravu i poštenu Srbiju

Objavljeno:

Ministar zdravlja i član predsedništva SNS Zlatibor Lončar izjavio je, povodom današnjeg mitinga u okviru kampanje "Budućnost Srbije" u centru Beograda, da je to istorijska prilika da se pokaže da je Srbija zemlja pristojnih i vrednih ljudi.

"Danas se menja istorija. Danas imamo priliku da učestvujemo u stvaranju jedne nove istorije i da se izborimo svi zajedno, jedinstveno, za zdravu, čistu, poštenu Srbiju, koja nam je preko potrebna da bismo mogli da idemo dalje", rekao je Lončar za TV Pink.

On je rekao da je osnovni zadatak aktuelne vlasti da uradi stvari koje će doprineti da Srbija bude bolja od one kakvu su je zatekli.

"Zato pozivamo građane da dođu, da nam se pridruže, da možemo sutra, budućim generacijama da kažemo da je to bio taj dan kad smo preokrenuli stvari, kada smo krenuli napred, ujedilnili se i doneli odluku da neke manje bitne stvari ostavimo sa strane i da se borimo samo za rezultat i zacrtane ciljeve", rekao je Lončar.

Ministar je uoči skupa obišao lekarske ekipe u centru grada, koji će biti više od 34, i naveo da su sve spremne da pomognu građanima, ukoliko im lekarska pomoć bude zatrebala.

Lončar je dodao da su uključene ekipe Hitne pomoći i domova zdravlja, kao i mobilne ekipe Vojske Srbije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.