VANDALIZAM FAŠISTA I TAJKUNA  ĆE SKUPO KOŠTATI BEOGRAĐANE! Iz SNS-a uputili SNAŽNU PORUKU Bošku, Đilasu i Bastaću
Luka Petrović, Foto: Printscreen / Youtube

haos na trgu republike

VANDALIZAM FAŠISTA I TAJKUNA ĆE SKUPO KOŠTATI BEOGRAĐANE! Iz SNS-a uputili SNAŽNU PORUKU Bošku, Đilasu i Bastaću

Pozivam nadležne državne organe da preduzmu sve zakonom propisane mere da stanu na put grupici huligana koji maltretiraju i demoliraju naše građane I naš grad - rekao je on

Objavljeno:

Član Predsedništva SNS Luka Petrović danas je najoštrije osudio bahato ponašanje Marka Bastaća na Trgu republike.

Više o aktuelnim dešavanjima pročitajte ovde:

Njegovu reakciju prenosimo vam u celosti:

- Beograđane ce još jednom skupo koštati bahatost i vandalizam Marka Bastaća, pošto je uspeo da se obračuna sa građevinskim znakovima i ogradama i po ko zna koji put je maltretirao vredne radnike, koji samo obavljaju svoj posao, sa željom da nam Stari grad i Beograd bude lepši i uređeniji.

- Za razliku od njega i tajkuna Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i fašiste Boška Obradovića, upravo su ti znakovi naši simboli, simboli rada, građenja, stvaranja svega onoga sto su oni uništili i opljačkali. A simbol politike SzS jeste upad u RTS sa testerom, napadanje radnika Gradske čistoće, izbacivanje legitimno izabranih odbornika iz Skupštine opštine i vređanje žena. Zahvaljujući odgovornoj ekonomskoj politici i stabilizaciji javnih finansija, koju je hrabro proveo predsednik Aleksandar Vućić, mi danas imamo novca koji možemo da trošimo na puteve, bolnice, škole i vrtiće.

- Kome to danas smeta? Istim onima koji su se obogatili i opljačkali državu I naš narod. Poručujem fašisti Bošku Obradoviću, tajkunu i lopovu Đilasu i Jeremiću i njihovoj barabi i potrčku Marku Bastaću, da nikada fašizam i kriminalni klanovi neće pobediti pristojnu i modernu Srbiju. Pozivam nadležne državne organe da preduzmu sve zakonom propisane mere da stanu na put grupici huligana koji maltretiraju i demoliraju naše građane I naš grad.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.