JEŠIĆ NAZVAO ĐILASA I BOŠKA KRETENIMA: Razlog je FAŠISTIČKO saopštenje o POPISIVANJU građana koji idu na miting SNS
Foto: Stefan Jokić, Marina Lopičić, Zorana Jevtić, Printscreen

BRUKA!

JEŠIĆ NAZVAO ĐILASA I BOŠKA KRETENIMA: Razlog je FAŠISTIČKO saopštenje o POPISIVANJU građana koji idu na miting SNS

Ova najava naišla je na žestoku osudu javnosti

Objavljeno: 15:01h

Vest da će opozicija u petak evidentirati sve koji napuste radno mesto u lokalnim samoupravama zbog odlaska na miting SNS, odjeknula je u javnosti poput bombe.

Društvene mreže su se usijale od komentara, a osim suludom, ovu ideju opozicionih lidera mnogi smatraju i smešnom.

Naime, Savez za Srbiju je na svom zvaničnom Tviter nalogu objavio tekst da će popisivati odsutne sa posla zbog mitinga SNS-a, ali je isti ubrzo obrisan.

Na skandalozan predlog Saveza za Srbiju reagovao je i Goran Ješić, predsednik Sremskog okružnog odbora DS. Naime, Ješić je na Tviteru podelio objavu SZS-a uz komentar:

Srpska napredna stranka uveliko se sprema za petak, jer, kako su naveli, očekuju najveći skup na kojem će biti na stotine hiljada građana iz cele Srbije, a čini se da se za isti priprema i opozicija, svojim fašističlkim planovima, koji nailaze na žestoke kritike i osude javnosti.

Na skandalozne tvrdnje nije ostala nema ni premijerka Srbije Ana Brnabić, koja je povodom ove najave izjavila da je "apsolutno zapanjujući nedemokratski čin".

"To je pretnja nasiljem prema onima koji ne misle kao oni", rekla je Brnabić posle obilaska audiovizuelnog arhiva i centra za digitalizaciju Srpske akademije nauka i umetnosti i dodala da taj deo opozicije treba da prouči šta su demokratski standardi i da ih se pridržava.

Ona je naglasila da vlast nikada nije evidentirala ljude koji idu na gradjanske proteste, niti im je pretila nekim merama.

BONUS VIDEO: Espreso sa Jutkom nakon odloženog suđenja!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.