KO JE NARODNI POSLANIK JOVAN JOVANOVIĆ KOJI JE SMORIO NA PROTESTU? Kad je on pričao, OPOZICIONARIMA se spavalo
Kad je on pričao, OPOZICIONARIMA se spavalo, Foto: Sonja Spasić

mlako

KO JE NARODNI POSLANIK JOVAN JOVANOVIĆ KOJI JE SMORIO NA PROTESTU? Kad je on pričao, OPOZICIONARIMA se spavalo

Jovanovićevo izlaganje je bilo u najmanju ruku dosadno

Objavljeno:

U Beogradu je u subotu održan dugo najavljivani protest opozicije, a nakon sumiranja utisaka, reklo bi se da ni organizatori ni opozicionari nisu preterano zadovoljni ishodom s obzirom da se na kraju pojavio manji broj ljudi od očekivanog.

Neki su mišljenja da su govornici i njihova poduža izlaganja doprineli tome da se demonstranti usred trajanja protesta raziđu.

Trifunović je psovkama pokušao da privuče pažnju, a neki su svojim istupom izazvali opštu dosadu.

Narodni poslanik Jovan Jovanović tokom svog izlaganja "smorio" je i lidere opozicije koji su komentarisali kako su na Jovanovićevo mlako "živela Srbija", umalo zaspali.

Demonstranti su čak komentarisali da ne znaju ko je narodni poslanik Jovanović.

Ko je u stvari Jovan Jovanović?

Po profesiji je diplomirani politikolog. Školovao se na Univerzitetu Harvard (Harvard Kennedy School), Univerzitetu Pitsburg (Graduate School of Public and International Affairs), Univerzitetu Stanford (Center on Democracy, Development and Rule of Law), na Univerzitetu u Beogradu (Fakultet političkih nauka). Bio je savetnik za spoljnu politiku u Vladi Republike Srbije. Bio je ambasador Republike Srbije u Republici Indoneziji i ASEAN, i koordinator projekata i menadžer u nevladinom sektoru. Nezavisni konsultant. Po prvi put postaje narodni poslanik 11. avgusta 2016. godine. Poslaničku grupu Dosta je bilo napušta 20. februara 2017. godine.

Preveo je više knjiga sa engleskog i poljskog jezika. Majstor je japanske borilačke veštine Aikido i veliki ljubitelj fotografije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.