MIRU U SUBOTU SAHRANJUJU PORED SLOBE! Bračni par POČIVAĆE pod lipom
Mira Marković, Foto: Prentscren

SVE SE ZNA SADA

MIRU U SUBOTU SAHRANJUJU PORED SLOBE! Bračni par POČIVAĆE pod lipom

Poznato je kada je sahrana

Objavljeno:

Mirjana Marković, supruga bivšeg predsednika Srbije i Savezne Republike Jugoslavije Slobodana Miloševića, biće sahranjena u Požarevcu pored svog supruga, saznaje Espreso.co.rs!

Kako saznaje naš izvor iz krugova bliskih porodici Mirjana Mrković, tačnije njena urna biće u subotu prenešena u Požarevac gde će biti položena pored Slobodana Miloševića.

- Mira Marković će biti sahranjena u Srbiji, 100 odsto. Najverovatnije u Požarevcu. Ali će prethodno biti kremirana u Moskvi. To je bila njena želja. Nije Marko išao u konzulat, ali je naše diplomatsko predstavništvo obavešteno, razgovarali su telefonom. U kontaktu sam sa Markom, jutros je išao u bolnicu na prepoznavanje, identifikaciju. Mirina smrt je za njega šok. Nije ništa nagoveštavalo da će da umre. Pre 10-ak dana sam je video. Imala je dve operacije i oporavak je dobro tekao, ali je onda dobila upalu pluća i sve se zakomplikovalo, pala je u komu. Uprkos svemu, Marko se dobro drži, jak je, pravi sin. Preuzeo je sve na sebe, a ovde ćemo mi i iz SPS biti tu za svu neophodnu organizaciju - rekao je Karić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.