BOJANA MALJEVIĆ UZDISALA U EMISIJI UŽIVO! Sukobila se sa Suzanom kad je objašnjavala ŠTA JE BILA ZABRANA NA RTS-u
Glumica ispuštala uzdahe na objašnjavanje šta je bilo zabranjena RTS-u nekad, Foto: Printscreen

obračun

BOJANA MALJEVIĆ UZDISALA U EMISIJI UŽIVO! Sukobila se sa Suzanom kad je objašnjavala ŠTA JE BILA ZABRANA NA RTS-u

Gosti emsije bili su Bojana Maljević, Suzana Vasiljević i Gaga Antonijević

Objavljeno: 12:22h

Verica Bradić sa svojim gostima i pratiocima na društvenim mrežama i sinoć je birala najvažniju objavu nedelje na Tviteru, Fejsbuku i Jutjubu.

U studiju TV Pink su glumica Bojana Maljević, savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević i Predrag Gaga Antonijević, producent i autor najgledanije TV serije "Državni službenik", dok su ostali na društvenim mrežama.

Glumica Bojana Maljević na početku emisije je istakla da smatra da je evidentno da je Srbija podeljena i da je reč o tome ko je za, a ko protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

foto: Printscreen

Između ostalog, jedna od tema emisije su bili i izborni uslovi. Komentarišući situaciju u zemlji, savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević je otkrila kako je u periodu kada je opozicija bila na vlasti vladao medijski mrak i da su izborne uslove u ono vreme nametnuli same ličnosti okupljene oko opozicionog pokreta, piše Alo!.

"Izborni zakoni su doneseni u vreme Demokratske stranke. Glavni i odgovorni urednici na svim televizijama su urednici koji su postavljani od strane Demokratske stranke. Bojana, pa dobro znamo kako je funckcionisao sistem tada - dodaje Suzana.

Na ove Suzanine izjave, Bojana je samo uzdisala negodojući.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.