TETKI PREPUKLO SRCE ZBOG VULINOVOG ŠTRAJKA GLAĐU! Strašno, Sergej se SPRDA sa smrću Mire Marković!
Trifunović je u novom tvitu "potkačio" Miru Marković i Aleksandra Vulna, Foto: Filip Plavčić, Beta/Darimir Banda, Profimedia

OPET SE OGLASIO

TETKI PREPUKLO SRCE ZBOG VULINOVOG ŠTRAJKA GLAĐU! Strašno, Sergej se SPRDA sa smrću Mire Marković!

Mira Marković je preminula juče oko 15h, od upale pluća nakon dve operacije

Objavljeno: 08:31h

Sergej Trifunović, predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG), oglasio se povodom smrti Mire Marković, udovice bivšeg predsednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića.

On je u prvom tvitu naveo da se Miri sudilo zbog zloupotrebe državnog položaja i dodele stanova, a ne zbg ubistava koje je naručivala. Dodao je i da joj je "Božija kazna bila što je umrla u egzilu i nije mogla da dodje u Srbiju."

U drugom tvitu, on je "potkačio" i ministra odbrane Republike Srbije, Aleksandra Vulina. Trifunović je, na sebi svojstven, podrugljiv način, napisao da je "tetki" (Mira Marković) "prepuklo srce" kada je Vulin najavio da će stupiti u štrajk glađu.

Podsetimo, Mira Marković je preminula juče oko 15h, od upale pluća nakon dve operacije.

Ona je pre više od mesec dana pala i slomila desnu ruku, zbog čega je morala da leži, pa je došlo do komplikacija i vode u plućima što je izavalo upalu i dovelo do smrti.

Ona je želela da bude sahranjena u Požarevcu na grobnom mestu uz supruga, ali će konačnu reč o tome dati porodica.

Marković je umrla u Rusiji koja joj je 2010. godine dala azil, pošto je bila u bekstvu od pravosudnih organa Srbije, koji su za njom raspisali poternicu u okviru istrage za zloupotrebe sa dodelom državnih stanova 2000. godine.

Predstavnici Generalnog tužilaštva Rusije 2010. godine saopštili su da Markovićeva u toj državi uživa status političke izbeglice i da nije moguće njeno hapšenje po poternici srpskog Interpola.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.