SLAŽU SE KAO ROGOVI U VREĆI:  Opozicija ZARATILA! RASPRAVLJAJU KO ĆE DOBITI VEĆI DEO NA NEPOSTOJEĆEM SASTANKU
Janko Veselinović i Balša Božović, Foto: Printscreen / Youtube

RASKOL U REDOVIMA OPOZICIJE!

SLAŽU SE KAO ROGOVI U VREĆI: Opozicija ZARATILA! RASPRAVLJAJU KO ĆE DOBITI VEĆI DEO NA NEPOSTOJEĆEM SASTANKU

Iako nikakav sastanak još uvek nije ugovoren niti potvrđen, redovi opozicije se prepiru oko toga "ko će dobiti veći deo"...

Objavljeno:

I u danima nakon protesta pod sloganom "Svi kao jedan", čini se da opozicija i dalje ne može da bude složna!

Tako je u današnji fokus pao "rat" između dvojice opozicionara - Janka Veselinovića i Balše Božovića - o planiranom sastanku sa vrhovima vlasti i ostvarivanju dijaloga.

Naime, jedan od zahteva opozicije na protestima bio je dijalog opozicije i vlasti, u kojima će se uspostaviti drugačiji sistem fer glasanja, kao i slobodni mediji, nakon čega bi trebalo da dođe do vanrednih izbora.

Iako nikakav sastanak još uvek nije ugovoren niti potvrđen, redovi opozicije se prepiru oko toga "ko će dobiti veći deo."

"Opozicija će naredniih par dana izabrati delegaciju za razgovore o svim zahtevima. Mi nećemo postavljati nikakve uslove ko će biti u njihovim delegacijama. Da ne bude nikakve zabune oko toga. Ali samo razgovori o svim temama odjednom. Nema parcijalnih razgovora", napisao je Janko Veselinović.

Na njegov tvit brzo je odgovorio Balša Božović koji je naveo da smatra da bi neko iz redova narodnih poslanika trebao biti izabran za pregovaračku delegaciju.

"Zar ne bi trebalo da se iz redova narodnih poslanika bira delegacija za pregovore? Sve sto se dogovori svakako ide na usvajanje u parlament. Cini mi se da zanemarujemo i dodatno unizavamo Skupstinu. Ne slazemo se kada poslanici vecine glasaju na zvonce, a to se ocekuje od nas" kaže Božović.

Očigledano da se predstavnici opozicije slažu kao "rogovi u vreći".

BONUS VIDEO:

SVAKA ŽENA ŽELI SAVRŠENO RAVAN STOMAK, A OVA VEŽBA JE NEVEROVATNO LAKA: Instruktorka pilatesa objasnila šta treba da radite 1 minut ležeći, stojeći ili klečeći!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.