VUČIĆ POZVAO ŽELJKA MITROVIĆA DA GOSTUJE NA MITINGU: Dj Žeks je dobrodošao na karnevalsku atmosferu sa prijateljima
Aleksandar Vučić, Foto: Nemanja Nikolić

DJ ŽEKS JE SPECIJALAN GOST!

VUČIĆ POZVAO ŽELJKA MITROVIĆA DA GOSTUJE NA MITINGU: Dj Žeks je dobrodošao na karnevalsku atmosferu sa prijateljima

Predsednik je pozvao dj Žeksa!

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas će na mitingu u kampanji "Budućnost Srbije" u Beogradu 19. aprila biti oko 130.000 ljudi, da će nastupiti mnoge muzičke zvezde i pozvao vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića da gostuje takodje.

"I DJ Žeks, ako bude hteo da se pridruži kod nas je dobrodošao", poručio je Vučić i dodao da će Mitrović na mitingu napraviti "karnevalsku atmosferu sa svojim prijateljima".

Vučić je gostujući na televiziji Pink kazao da ne želi da odgovara na zahteve opozicije jer on nije "fontana želja".

"Mi nismo fontana želja koja će da ispunjava njihove želje", poručio je Vučić.

On je kazao da na mitingu koji će organizovati u Beogradu neće biti nikakvog nasilja za koje je optužio opozicioni Savez za Srbiju.

"Tu nasilja nikakvog neće biti, nećemo nikoga da opkoljavamo, ni u čije kuće nećemo da ulazimo, znakove nećemo da čupamo", rekao je on.

Vučić je kazao da će 27 muškaraca koji su peške krenuli sa Kosova i Metohije na taj miting biti pored njega na bini i obratiti se okupljenim gradjanima.

"Da nisam predsednik i ja bih došao u majici 'I ja sam sendvičar' iako sam završio sve škole, ali pošto sam predsednik Republike doći ću u odelu", rekao je Vučić.

On je dodao da je gostujući na TV Pink podigao gledanost i rejting toj televiziji i kazao da voli Radio-televiziju Srbije jer kako je ocenio "imaju pristojan program".

BONUS VIDEO:

ODBORNICI VLADAJUĆE PARTIJE ISPRED ZGRADE OPŠTINE STARI GRAD: Mi smo ovde da pružimo podršku kolegama, nećemo nasesti na provokacije! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.