ZAMISLITE DA HITLER I GEBELS ŠTRAJKUJU GLAĐU JER SE U KONC LOGORU NE VLADAJU KAKO TREBA! Dragojević opleo po Vulinu
Srđan Dragojević i Aleksandar Vulin, Foto: Dragan Kadić, Nemanja Pančić

plJušte prozivke

ZAMISLITE DA HITLER I GEBELS ŠTRAJKUJU GLAĐU JER SE U KONC LOGORU NE VLADAJU KAKO TREBA! Dragojević opleo po Vulinu

Svi poslanici SNS, predvođeni šefom poslaničke grupe Aleksandrom Martinovićem, trebalo bi danas da započnu štrajk glađu u Skupštini Srbije

Objavljeno:

Predstavnici naroda iz redova Srpske napredne stranke, predvođeni šefom poslaničke grupe Aleksandrom Martinovićem, juče su najavili da će danas zajedno sa ministrom Aleksandrom Vulinom, početi štrajk glađu zbog, kako se navodi, nasilja koje opozicija sprovodi nad građanima i institucijama.

Svi poslanici SNS, predvođeni šefom poslaničke grupe Aleksandrom Martinovićem, trebalo bi da započnu štrajk glađu u Skupštini Srbije.

Tim povodom, pojavili su se brojni komentari na društvenim mrežama. Najbrutalniji je bio onaj Srđana Dragojevića.

Naime, on je napravio poređenje kako bi to izgledalo da su Hitler, Gebels ili Gering štrajkovali glađu jer, kako kaže, zatočenici koncentracionih logora umiru sporo i da bi stvari trebalo nazvati pravim imenom.

Bilo je različitih komentara.

Takođe, uporedili su direktora Javnog servisa Dragana Bujoševića sa Gebelsom, osvrnuvši se na to kako će navodno biti gladovanja ili nasilja na RTS-u.

Podsetimo, juče je najavljeno da će poslanici SNS-a, danas, započeti štrajk glađu "zbog kontinuiranog nasilja nad Srbijom koju sprovode lideri Saveza za Srbiju Dragan Đilas, Boško Obradović i Vuk Jeremić". Na istu akciju se se odlučili i zamenik gradonačelnika Goran Vesić i odbornici vladajuće većine u Skupštini grada Beograda.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.