MINJA JE NAPUSTILA VLAST I PREŠLA U JEDNU VRLO NEOBIČNU STRANKU! Svi je pitaju zašto? Ovo je odgovor
Minja Petrovski postala član Republikanske stranke, Foto: Printscreen Facebook

progovorila

MINJA JE NAPUSTILA VLAST I PREŠLA U JEDNU VRLO NEOBIČNU STRANKU! Svi je pitaju zašto? Ovo je odgovor

Neobičan slučaj na srpskoj političkoj sceni

Objavljeno:

Doskorašnja odbornica Srpske napredne stranke u Skupštini opštine Beočin Minja Petrovski obavestila je lokalnu skupštinu da je postala član Republikanske stranke.

Tim povodom, kontaktirali smo odbornicu Minju Petrovski koja je za Espreso.co.rs prokomentarisala o razlozima prelaska iz Srpske napredne stranke u Republikansku stranku.

Ostavku sam podnela jer sam osećala moralnu obavezu, a i zato što sam bila svedok lošeg stanja lokalne samouprave kao i katastrofalnog rukovođenja naše opštine Beočin odnosno predsednika Mitra Milinkovića. Uglavnom, zbog pritisaka koje sam trpela nisam tu više mogla da nastavim svoje političko delovanje tako da sam prešla u Republikansku stranku", kaže Minja Petrovski.

Na pitanje o kakvim priticima je reč, Petrovski objašnjava kako su njoj i njenom suprugu Branislavu Babiću, kako kaže, pretili "huligani" iz Srpske napredne stranke jer su podneli ostavku kao i predsednik opštine Beočin Mitar Milinković.

U tom periodu kada su nam pretili zbog ostavke bila sam trudna, a meni i mom suprugu su naneli štetu na automobilu . Kada smo napustili stranku, automobil nam je oštećen čak dva puta. Isto tako, zvali su nas iz te stranke i govorili da se smirimo", objašnjava Minja.

Takođe, na pitanje zašto je prešla u Republikansku stranku, Petrovski kaže da joj ta stranka pruža mogućnost na slobodu mišljenja i govora.

Razlozi zbog kojih sam prešla u Republikansku stranku je taj zato što ta stranka poštuje svakog pojedinca, čoveka i koja daje mogućnost svakome od nas na slobodu mišljenja i govora", zaključuje Minja Petrovski.

Više o svemu tome, pročitajte OVDE.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.