JUTKA IMA EKIPU KOJA GA SVUDA PRATI I BODRI Iste žene ga i juče podržale! OVO JE NJEGOVA PRETORIJANSKA GARDA (FOTO)
Foto: Espreso.co.rs

one ga volkaju

JUTKA IMA EKIPU KOJA GA SVUDA PRATI I BODRI Iste žene ga i juče podržale! OVO JE NJEGOVA PRETORIJANSKA GARDA (FOTO)

Žene koje podržavaju Jutku, vređale su novinare i Mariju Lukić, a Jeličića grlile

Objavljeno:

Suđenja bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki je odloženo, jer Jeličićeva advokatica nije mogla da prisustvuje suđenju.

Ipak, juče je ispred zgrade suda bilo nekoliko skandala i neprijatnih scena. Naime, Jeličićeve pristalice su pre početka suđenja podelile fotografije na kojima se vidi telo žene u donjem vešu za koju tvrde da je Marija Lukić.

Tu je bilo i nekoliko žena koje su napadale okupljene novinare, Mariju Lukić nazivale jadnicom i ponavljale, kako one nikada ne bi rekle da ih je Jeličić "pipkao" i "štipkao".

Ono što je interesantno, jeste da je to ista ekipa žena, koja je Jeličića sredinom marta podržala, "spontAnim skupom" ispred zgrade opštine Brus.

foto: Espreso.co.rs

Plava starija žena je i sada kao i tada imala neprimerne opaske, dok je Jeličića pri izlasku iz zgrade suda zagrlila, kao i on nju.

Druga je novinarima dobacila da je sa JeličićeM išla u školu i da je penzionerka, te da joj pomoć oko zaposlenja nije potrebna i da stoga tvrdi da Jutka nikada nije imao zle namere prema "jadnicama" koje ga napadaju.

Na snimku ispod od 0:55 sekundi, možete videti istu ženu koja je bila i juče.

Podsetimo, sudija Mladen Tipsarević je odložio glavni pretres za 27. maj u 11 sati, na kojem će se čuti reči svedoka. Pretres će moći da bude održan i bez prusustva optuženog Milutina Jeličića.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.