JUTKA PRE SUĐENJA NERVOZNO VRTEO PRSTIMA: A nakon odlaganja SLAO POLJUPCE! Ovo je dokaz da Jeličić još uvek šefuje
Militin Jeličić Jutka, Foto: Espreso.co.rs, Printscreen

NERVOZA IZBIJA IZ NJEGA

JUTKA PRE SUĐENJA NERVOZNO VRTEO PRSTIMA: A nakon odlaganja SLAO POLJUPCE! Ovo je dokaz da Jeličić još uvek šefuje

Interesovanje javnosti za ovaj slučaj bilo je ogromno, a hodnik zgrade suda bilo jepreplavljen ljudima. Jedni su podržavali Jutku, drugi Mariju

Objavljeno:

Suđenje doskorašnjem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki, za seksualno uznemiravanje bivše sekretarice Marije Lukić, nastavljeno je juče u sudu u Brusu.

Međutim, ubrzo je glasvni pretres odložen za 27. maj, jer je Jasmina Đorđević Jeličićeva advokatica, sat i po vremena pre suđenja dostavila sudu dopis, koji je sudija Mladen Tipsarević pročitao. Ona je obavestila sud da neće moći da prisustvuje pretresu, jer u isto vreme ima suđenje u Višem sudu u Nišu.

Jutka je rekao da ga je Đorđevićeva o pomenutom obavestila, te da "ne može da se brani bez advokata".

Interesovanje javnosti za ovaj slučaj bilo je ogromno, a hodnik zgrade suda bilo jepreplavljen ljudima. Jedni su podržavali Jutku, drugi Mariju.

A kako su se njih dvoje ponašali pre i nakon odlganja glavnog pretresa?

Marija je stajala sa svojim advokatom Borivojem Borovićem, ispred sudnice, sa osmehom na licu, a podrška koja joj je upućena na samom ulazu, uz povike "Marija, carice" doprinela je sigurnom stavu kojim je odisala, što je i sama potvrdila.

S druge strane, Jeličić je odavao potpuno drugi utisak. Bio je nervozan, namrgođen, kao da uopšte "ne volka" što je tu gde jeste.

foto: Espreso.co.rs

Ekpa Espresa pratila je juče nastavak suđenja Jeličiću za seksualno uznemiravanje Marije Lukić, a naša kamera zabeležila je trenutak koji možda najbolje pokazuje da Jutka zapravo, ne zna šta ga je snašlo...

Pre nego što je sudija Mladen Tipsarević pozvao Jeličića, Lukićevu i svedoke da uđu u sudnicu, Jutka je u društvu prijatelja sedo na klupi. Pvremeno bi pogledao masu ljudi koja je ispunjavala prostor oko njega, a onda cupkao nogama i nervozno vrteo palčevima.

Pogledajte video:

Onaj snuždeni Jutka koji je ušao u sudnicu, potpuno je nestao nakon izlaska iz iste, kada je odlučeno da će se agonija Marije Lukić i ostalih žena koje su juče trebale da svedočne biti nastavljena, odnosno da se postupak odlaže.

Jeličić je izašao iz sudnice, kada ga je dočekao gromoglansi aplauz, dok je mahao prisutnima i slao poljupce. Nije bio raspoložen za davanje izjava, već je usput samo zagrlio nekoliko žena koje su napadale novinare braneći ga.

Ekipa našeg portala uspela je ipak da od Jeličića dobije izjavu, a više o tome pročitajte u vesti ispod.

Iz prilioženog, mnogi su mišljenja da Jeličić i dalje "vedri i oblači" u Brusu, te da je olaganje glavnog pretresa još jedna pokaztelj da njegov uticaj nije opao, već da sada "komanduje", ali iz senke.

Ipak, ima i onih koji smatraju da Jutka treba da bude doživotni predsednik, i da za ovaj mali grad niko nije učinio kao on.

Podsetimo, glavni pretres odložen je za 27. maj u 11 sati, na kojem će se čuti reči svedoka. Pretres će moći da bude održan i bez prusustva optuženog Milutina Jeličića. Novina je i što je sudija Tipsarević ovog puta suđenje otvorio za javnost, s obziorom da prethodni put nije dozvolio novinarima da prisustvuju suđenju.

BONUS VIDEO: VI DA STE NEKE DEVOJKE BILE BI NA FAKULTETU! Građani koji podržavaju Jutku, izvređali sve novinare!

(M.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.