DŽIHADISTI SA KOŠARA SEJALI SU SMRT PO LONDONU I CELOM SVETU! Nemački novinar otkrio je pravu ISTINU o OVK
Borci OVK, Foto: Profimedia

SVE JE RAZOTKRIO!

DŽIHADISTI SA KOŠARA SEJALI SU SMRT PO LONDONU I CELOM SVETU! Nemački novinar otkrio je pravu ISTINU o OVK

Otkrio je detaljan plan...

Objavljeno:

Nemački novinar Kit Klarenberg istakao je povodom dve decenije od udara OVK i NATO-a na Košare da je na Kosmetu uz OVK bila teroristička internacionala i da su džihadisti sa Košara kasnije sejali smrt u Londonu i svuda po svetu.

Klarenberg je u tekstu "Dvadeset godina od kosovskog rata" za Global research naveo da je nemačka obaveštajna služba bila ključna za stvaranje terorističke OVK na Kosmetu, kao i da je ona imala najtačnije podatke o ogromnom bogatstvu u toj srpskoj pokrajini.

Među najozloglašenijim imenima onih koji su učestvovali u ratu na Kosmetu i borili se protiv vojske tadašnje SR Jugoslavije, a potom počinili zločine koji su "okupali krvlju" Englesku, Belgiju, Izrael, Francusku i Siriju, Klarenberg ubraja britanskog pukovnika Džemsa Lija Mesura.

Prema njegovim riječima, Mesur je u Siriji do prije nekoliko meseci vodio humanitarnu organizaciju "Beli šlemovi", koju je zvanični London zadužio za raspirivanje rata na Bliskom istoku.

Klarenberg piše da je jedinicu mudžahedina na Kosmetu lično vodio zamenik Osame Bin Ladena Aim el Zavahiri, koga su često nazivali ideologom Al kaide i koji je preuzeo vođstvo nad njom 2011. godine nakon ubistva Bin Ladena.

Neki veruju da je on bio "operativni mozak" koji je stajao iza napada na SAD 11. septembra 2001. godine, navodi se u tekstu čije delove prenose "Večernje novosti".

Klarenberg je, pozivajući se na podatke iz istrage bivšeg tužioca američkog ministarstva pravosuđa Džona Loftusa, objavio da Al kaida nije jedina islamistička grupa koja je delovala na Kosmetu već da su tu delovali teroristi El Muhajiroun, Bakrija Muhamed, Abu Hamza, Harun Rašid Asvat - krivac za napad na londonski metro u julu 2005. godine, kao i Kan Šarif koji je učestvovao u samoubilačkom napadu u baru u Tel Avivu.

Klarenberg je naveo da se dve decenije posle NATO agresije zapadni narativ o razlozima napada na SR Jugoslaviju potpuno raspao, odnosno da je jasno da Slobodan Milošević nije nikada imao ideju da pravi "veliku Srbiju" čisteći Albance sa Kosmeta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.