MOŽETE DA KAŽETE DA SAM NARKOMAN, ALI UDARILI STE NA NEŠTO NAJPLEMENITIJE: I ja ću vam zbog toga je*ati mater!
Sergej Trifunović, Foto: Printscreen

SERGEJ BEZ PARDONA

MOŽETE DA KAŽETE DA SAM NARKOMAN, ALI UDARILI STE NA NEŠTO NAJPLEMENITIJE: I ja ću vam zbog toga je*ati mater!

Lidera PSG je iznervirao odnos prema maloj deci

Objavljeno:

Glumac i odnedavno predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović, govoreći na mitinga "1 od 5 miliona" u Čačku, opet se dotakao problema lečenja bolesne dece.

- Šest puta je 152 poslanika od 157 u raznim sazivima, kako čobanka stisne zvonce, glasalo protiv humanih zakona, jer zaboga, ti zakoni dolaze od opozicije. Kako monstruozno. Dakle, vi ubijate decu Srbije zbog vaših trange-frange pizdarija. E pa, neće moći - bio je oštar Trifunović prekidan glasnim odobravanjem prisutnih.

On je nastavio u istom tonu.

- Neće moći stoko, zato što mi vas plaćamo. Vi ste poslanici republike Srbije u srpskom parlamentu, mi vas plaćamo, a vi glasate da srpska deca umiru. Fantastično.

Onda se glumac osvrnuo i na percepciju njegovog lika i dela u politici:

- Za mene možete da kažete sve: i da sam propali narkoman, i loš glumac, i šarlatan, i političar u pokušaju, i izdajnik, šta god hoćete. Ali udarili ste na nešto najčasnije i najplemenitije što sam uradio da bih svom životu dao smisao i ja ću vam zbog toga je*ati mater! - psovkom je završio svoje obraćanje prisutnima Trifunović.

U komentarima ispod ovog tvita bilo je dosta onih koji su podržali Sergeja, ali i onih kojima se nije dopao njegov govor.

BONUS VIDEO:

MILORAD DODIK: SRBIN SAM, A NE SRBIN IZ BOSNE Lider bosanskih Srba otkrio datum UJEDINJENJA Srbije i Srpske

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.